14 Karátos Fehér Arany Nyaklánc

14 Karátos Fehér Arany Nyaklánc

Az arany ékszereken ezt legtöbbször az 585-ös finomság feltüntetésével jelölik. 14K sárga arany nyaklánc kerek cirkónia smaragdzöld színben 55605 Ft 6541800 Oroszlán csillagjegyes aranyozott acél nyaklánc 11990 Ft Trendhimhu.


Arany Nyaklanc 14 Karatos Feher Es Sarga Arany Kombinacioja Unisex Model Oro Fantasia Emag Hu

Rendelhető 14 karátos sárga arany fehér arany vagy rózsaszín aranyból vagy 925-ös sterling ezüstből is.

14 karátos fehér arany nyaklánc. Csodálatos Tauro 14 karátos sárga-fehér arany férfi nyaklánc 4473 g a Arany nyaklánc nyakék kategóriában a legideálisabb árakon. A finom kocka szemekből álló rozé-fehér arany nyaklánc önmagában hordva rendkívül szolid viselet de fehér illetve rozé arany medállal egyedivé alkalmivá tehető. Fehér arany nyaklánc női garanciával az Ékszershopon 2 napos szállítás akár ingyen hatalmas Fehér arany nyaklánc női választék 40 napos pénz-visszafizetés havi akciók.

Karlánc választható a termékhez a hosszúság kijelölésével. Elegáns nagyon nőies választás. Csodálatos Fehér 14 karátos arany nyaklánc egyköves futómedállal 423 cm a Arany nyaklánc nyakék kategóriában a legideálisabb árakon.

45 cm-es 14 karátos fehér-rozé arany női nyaklánc. A keresett árucikk megtalálása után választhatja a házhozszállítást akár már 24 óra alatt otthonában köszöntheti az új ékszert de akár pénzt is megtakaríthat ha személyesen veszi át az üzletben. Tűnj ki a tömegből légy elegáns.

Válassza webáruházunk Akciós arany nyakláncok oldaláról a 14 karátos arany nyaklánc termékét hiszen már 315600 Ft-os kedvező áron online megrendelhető. Finom 14 karátos fehér arany nyaklánc gyémánt köves medállal. Silver ékszer Vásárolj ezüst ékszert áruházunkban akár 50 kedvezménnyel.

A 14 karátos arany azt jelenti hogy az ékszer kb. 14K fehér arany nyaklánc – hosszúkás szemek sugaras bevágással 550 mm 76962 Ft -15. A 18 karátos arany 750-ban tartalmaz aranyat a többi rész különböző ötvöző anyagokból áll össze.

14K fehér arany nyaklánc – szív alakzat átlátszó kerek cirkóniával 39510 Ft Bak csillagjegyes aranyozott acél. Tűnj ki a tömegből légy elegáns. Az eredeti LAIMA arany nyaklánc medállal 14 karátos fehér aranyból készült magas fényezésű felületi megmunkálással.

Unisex nyaklánc NO114 Préselt technológiával készült lánc. Ingyenes kiszállítás 15000Ft feletti rendelés esetén ajándék díszdoboz ékszeréhez. A nyaklánc hossza 45 cm a szélessége 3 mm súlya 29 gramm.

Modern és divatos 14 karátos fehér arany nyaklánc csillogóan fényes vésett szemekkel díszítve. Ebből már hordható keménységű ékszer készíthető de még mindig hamarabb elkopik mint a 14 karátos arany mely 585-ban tartalmazza a nemesfémet. 1424-ed része egészen pontosan 585-a készült színaranyból a többi ötvöző anyag.

18 karátos arany nyaklánc aranytartalma 75 ebből adódik hogy sokkal jobban kell rá vigyázni mert a nagyobb aranytartalom miatt sokkal puhább ékszer ezáltal sokkal jobban karcolódik. 14 karátos fehér rozé és sárga arany nyakláncok és nyakékek különböző méretben és mintázattal vásárolhatók a webáruházunkban. Az 14 karátos arannyal kombinált ami által elegáns dizájnok jönnek létre amelyek mindennapi viselésre alkalmasak.

Ennek a két anyagnak a. Nyugaton a 14 karátosnál gyakoribbak és kedveltebbek a 9 karátos aranyból készült ékszerek. 14 karátos arany nyaklánc a nyaklánc alapanyaga 585 aranyat tartalmaz ára és tartóssága miatt ez a legnépszerűbb arany nyaklánc fajta.

Csillogó női arany nyaklánc kétszínű aranyból. A nyakláncot finom ovális szemek alkotják klasszikus rugós kapocs zárszerkezet felhasználásával. A tiszta arany 24 karátos ami azt jelenti hogy 100 az aranytartalma nagyon puha ezért mint ékszer hordhatatlan.

Rendelhető 14 karátos sárga arany fehér arany vagy rózsaszín aranyból vagy akár ezüstből is. Amennyiben kérése kérdése van a termékkel kapcsolatbankérjük jelezze a KÉRDÉS A TERMÉKRŐL opciónála kérdőjel ikon ami után egy személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek. 14 karátos fehér-sárga arany nyaklánc A lánc hosszúsága 50 cm a szélessége 70 mm és a súlya 226 g.

14 karát finomságú 04 gramm tömegű 52 mm széles 192 cm hosszú fehér arany ródiumozott levél alakú cirkónia köves medál. Nyaklánc kollekcióink kialakításkor nem feledkeztünk meg a férfiakról sem akik számára eredeti modellekkel készültünk kaucsukkal. Fehér arany nyakláncok NYAKLÁNCOK LÁNC Arany ékszerek széles választékban és méretben webáruházunkban és szegedi ékszerüzletünkben.

14 karát finomságú fehér arany ródiumozott féldomború karikagyűrű 3mm széles.


14 Karatos Feher Arany Preselt Noi Nyaklanc Akcios Arany Nyaklancok


Olcson Vasaroljon Az Egesz Csalad Szamara Olcso Ar 14 Karatos Feher Arany Nyaklanc Ejpmenagerie Com


14karatos Feher Arany Nyaklanc Akcios Arany Nyaklancok


14karatos Feher Arany Nyakek Arany Nyakekek


14karatos Feher Arany Pancer Nyaklanc Arany Klasszikus Nyaklancok


Arany Nyaklanc 14 Karatos Feher Es Sarga Arany Kombinacioja Unisex Model Oro Fantasia Emag Hu


14 Karatos Feher Arany Preselt Noi Nyaklanc Akcios Arany Nyaklancok


14 Karatos Feher Arany Nyakek Arany Nyakekek


14karatos Feher Arany Nyakek Arany Nyakekek

Leave a Reply