14 Karátos Női Nyaklánc

14 Karátos Női Nyaklánc

Amennyiben kérése kérdése van a termékkel kapcsolatbankérjük jelezze a KÉRDÉS A TERMÉKRŐL opciónála kérdőjel ikon ami után egy személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek. 14 karátos arany nyaklánc wales A lánc hosszúsága 42 cm a szélessége 20 mm és a súlya 16 g.


14karatos Arany Nyaklanc Medallal Arany Noi Nyaklancok

1424-ed része egészen pontosan 585-a készült színaranyból a többi ötvöző anyag.

14 karátos női nyaklánc. A keresett árucikk megtalálása után választhatja a házhozszállítást akár már 24 óra alatt otthonában köszöntheti az új ékszert de akár pénzt is megtakaríthat ha személyesen veszi át az üzletben. A lánc 14 karátos aranyból préseléses technológiával készült. 14K sárga arany nyakék – angyalszárnyak cirkóniákkal díszítve 60198 Ft -15.

Legnépszerűbb Ár növekvő sorrend Ár csökkenő sorrend Legnagyobb akciók. 9990 Ft 4995 Ft. Kizárólag új ékszereket forgalmazunk.

Xuping 14 Karátos Arannyal Bevont Cirkónia Kõvel Kirakott Nyaklánc 4300 Ft Ekszeremhu. Sunshine 14 karátos nyaklánc. Bármilyen alkalomról is legyen szó ékszer szalonunkban és webshopunkban garantáltan megtalálod azt az egyedi és értékálló arany vagy ezüst ékszert amivel kifejezheted egyéniségedet és mosolyt csalhatsz bárkinek az.

A 14 karátos arany azt jelenti hogy az ékszer kb. A becsült súly és ár a 42 cm-es nyakláncra vonatkozik. Zálogházainkban azonnali hitel törtarany felvásárlás és.

14 karátos fehér rozé és sárga arany nyakláncok és nyakékek különböző méretben és mintázattal vásárolhatók a webáruházunkban. 0 – 699 Ft-15. Tekintse meg további akciós olcsó ékszereinket is.

Amennyiben kérése kérdése van a termékkel kapcsolatbankérjük jelezze a KÉRDÉS A TERMÉKRŐL opciónála kérdőjel ikon ami után egy személyre szabott ajánlatot küldünk Önnek. Virágos szív női nyaklánc 14 K arany NO110 Két színű arany szemekből készül ez a lánc mely vékony és visszafogott. 12990 Ft 6495 Ft.

Fehér arany karikagyűrűk 14 karátos Fehér arany karikagyűrű 42-29 F. Nézz meg Nyaklánc kategóriánk kínálatát. Állítható hosszúságú Termékeinkkel kapcsolatos további információkért kérjük vegyék fel a kapcsolatot telefonon munkatársainkkal.

Lotus női nyaklánc ls1160-11. Női arany nyaklánc arany nyakék. Minden eladó aranylánc rendelkezik az eredetét és a nemesfémtartalmát igazoló hatósági fémjellel nyakláncaink többsége 14 karátos aranyból készült de találsz 9 és 18 karátos aranyláncokat is a webshopunkban minden aranylánc raktáron de csak 1 db miután azt valaki megvásárolta nem elérhető a webáruházban.

Matt fényes női arany nyaklánc NO125 Préselt technológiával készült láncRendelhető 14 karátos sárga fehér vagy rózsaszín aranyból vagy e 3 szín kombinációja. 14 karátos arany nyaklánc A lánc hosszúsága 45 cm a szélessége 20 mm és a súlya 19 g. ShopAlikehu Ékszerek Nyaklánc Arany nyaklánc Arany nyakláncok 14 karátos.

Női nyaklánc Női arany nyaklánc Női ezüst nyaklánc Férfi ékszer Férfi gyűrű Férfi arany gyűrű. Pénz vissza fizetési garancia. Lotus női nyaklánc ls1610-12.

Préselt technológiával készült női lánc. Nyaklánc kollekcióink kialakításkor nem feledkeztünk meg a férfiakról sem akik számára eredeti modellekkel készültünk kaucsukkal. Walles fazonú női arany nyaklánc.

Szállítás a raktárkészlet függvényében azonnal vagy a megrendeléstől számított 2 hét de. CangoRinaldi nyaklánc 25191 1301. Az ékszer 14 karátos sárga aranyból készült.

Ajándékozd meg magad vagy szeretteid egy nyakékkel vagy karkötővel esetleg mindkettővel. Arany láncaink 14 karátos aranyból készülnek a törvényi előírásoknak megfelelően magyar fémjellel ellátottak. Arany nyaklánc az Ékszershopon – jó tudni.

24 karátos arany nyaklánc női Arany láncaink 14 karátos aranyból készülnek a törvényi előírásoknak megfelelően magyar fémjellel ellátottak. Nyugaton a 14 karátosnál gyakoribbak és. Arany szív A szeretet üzenete kézzel megmunkált sterling ezüst és 14 karátos arany formában.

Az 14 karátos arannyal kombinált ami által elegáns dizájnok jönnek létre amelyek mindennapi viselésre alkalmasak. Válassza webáruházunk Akciós arany nyakláncok oldaláról a 14 karátos arany nyaklánc termékét hiszen már 315600 Ft-os kedvező áron online megrendelhető. Az arany ékszereken ezt legtöbbször az 585-ös finomság feltüntetésével jelölik.

A szemek elfordulása miatt nagyon fénylő csillogó. Nagyon szép és elegáns csipke hatású csavart női arany nyaklánc. Az ékszerről 2 db termékfotó készült.

0 – 699 Ft. A megrendelt ékszereket finomságot igazoló tanúsítvánnyal és díszdobozban csomagolva szállítjuk. A megrendelt ékszereket finomságot igazoló tanúsítvánnyal és díszdobozban csomagolva szállítjuk.

Rendeld meg 14 karátos arany ékszered megbízható üzletünkből. Arany használt zálogból visszamaradt 14 karátos női nyaklánc. 14K sárga arany nyakék – két csillag körvonal vékony nyaklánc 71441 Ft 8404900 Xuping 14K Aranyal bevont nyaklánc köves medállal 3590 Ft Ekszeremhu.

Valódi 14 karátos aranyékszerek valóban elérhető áron. 9990 Ft 4995 Ft. Kizárólag új ékszereket forgalmazunk.

Kezdőlap Női nyaklánc Sunshine 14 karátos nyaklánc. Rendelhető 14 karátos sárga arany fehér arany vagy rózsaszín aranyból.


14k Noi Arany Nyaklanc Ngold Ekszer


14 Karatos Arany Nyaklanc Arany Noi Nyaklancok


Forro Uj Termekek Legnepszerubb Uj Dizajn Arany Nyaklanc 14 Karatos Masteruid Com


Erkezik Uj Erkezik Aranyos 14 Karatos Arany Nyaklanc Ara Grammonkent Tourpackagesforrajasthan Com


Olcson Vasaroljon Az Egesz Csalad Szamara Olcso Ar 14 Karatos Feher Arany Nyaklanc Ejpmenagerie Com


Elorendeles Nagyon Olcso Legnepszerubb 14 Karatos Noi Nyaklanc Naverland Net


Olcson Vasaroljon Az Egesz Csalad Szamara Olcso Ar 14 Karatos Feher Arany Nyaklanc Ejpmenagerie Com


Beruhazas Lenyeges Foglalkoztatas 14 Karatos Arany Karkoto Inca Germany Org


14 Karatos Arany Nyaklanc Akcios Arany Nyaklancok

Leave a Reply