Csillogó szíves ezüst nyaklánc 4900. Csillogó ezüst szett lánccal 9900 Ft.

Ezüst szívmedálos nyaklánc 6900 Ft.

. Carrie nyaklánc választható névvel arannyal bevont ezüst Soho Script Gold Plated CNS258 Anyaga. Neves nyaklánc – Ön megálmodja mi elkészítjük. Merész megjelenése kiváló választás elegáns és színes nyári ruhákhoz.

Minden ékszer kérhető bármilyen névvel. A nyaklánc az egyik legkedveltebb ékszer nagyon sokféle anyagból készülhet. A neves nyaklánc modellek már évtizedek óta közkedvelt ékszerek hiszen például egy ballagásra vagy diplomaosztóra tökéletes egy ilyen egyedi készítésű ajándék melyre bármilyen szót nevet vagy akár becenevet is lehet választani.

26 x 12. Ezüst csillogó szívmedálos nyaklánc szív alakú kulcslyukkal 5900 Ft. Minden ékszer kérhető bármilyen névvel.

Minden amit tudnod kell itt van Ha tetszett dobj egy LÁJK-ot légyszi és IRATKOZZ FEL A CSATORNÁMRA hogy mindig ELSŐKÉNT értesülj a legújabb videokról. Adja meg az egyéb választandó. A legszélesebb nyaklánc kínálatot a bizsu termékek piacán találjuk.

Nyaklánc rozsdamentes acélból – lekerekített szív ovális láncszemek finom láncolata réz színű 5601 Ft. Punk rock Jaguár Harcos koponya férfi gyűrű több méretben 4800 Ft Webmallhu. Az oldal tartalma szerzői jog által védett és a H M Hennes Mauritz AB tulajdonát képezi.

Válassz szívhez szóló egyedi ajándékokat névnapra. Ezüst LOVE nyaklánc 5400 Ft. CNS322 Carrie névnyaklánc választható névvel ezüst Script Style.

Rózsa arannyal bevont nemesacél hegyi kristályokkal Hossza. Carrie nyaklánc választható névvel ezüst Sparkling Diamond-Cut Carrie Style CNS339 Anyaga. Neves nyaklánc bizsu Különleges betűs nyakláncok amikkel kifejezheted egyéniséged.

Válassza ki hogy milyen név szerepeljen rajta 3. Névre szóló nyaklánc 7-8-9 vagy több betűvel 11900 Ft. Guess Nõi Lánc nyaklánc ékszer nemesacél rosearanyarany UBN21532 20234 Ft 3056400.

A kosarad üres Üdvözöljük az egyedi névnyakláncok weboldalán. Rose cross nyaklánc 9 800 Ft 5 890 Ft. Az elegánsabb darabok többnyire aranyból ezüstből vagy gyöngyből de a fiatalok körében nagyon népszerűek a nemesacél ásvány bőr és fa nyakláncok is.

A kosarad üres Üdvözöljük az egyedi névnyakláncok weboldalán. Legyen az egy pillangós holdas betűs vagy lakat nyaklánc netalántán egy ismét reneszánszát élő choker nyaklánc nálunk biztosan akad egy kiegészítő minden. Mind az 21 találat megjelenítve Kedvencekbe vele.

Kínálatunkban temérdek variációval kérheted és szinte bármilyen nevet elkészítünk neked. Diamond ezüst nyakék 52900 Ft. Válassza ki hogy melyik nyaklánc karkötő stílusa tetszik 2.

Különleges ajándékok személyre szabva. Válogass az arany és ezüst névmedálok közül kedvedre. Válassza ki hogy milyen név szerepeljen rajta 3.

Láncok névvel arany nyakláncokés további arany ékszerek raktáron Ingyen szállítás 24 órán belül luxus doboz ajándékok. Neves kutya nyakörvek Gravírozott ékszerek Karkötők. Hordd a saját vagy a kedvesed kezdőbetűjét.

Az aranyszínű lánccal lógó két elemmel díszített levél motívum ötvözi a csillogó Swarovski kristályokat. 1947-es alapítása óta a HM a világ egyik vezető divatvállalata lett. Akár az arany akár az ezüst a kedvenced kínálatunkban számtalan különféle fazonú női nyaklánc vár Rád melyek közt biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illeszkedőt.

Barakka nyaklánc ezüst színben nemesacélból 8. Különleges Betű nyaklánc kristály. Szívek keringője nyaklánc 3 490 Ft.

Válassza ki hogy melyik nyaklánc karkötő stílusa tetszik 2. Aranyshophu ékszer online shopunkban lehetőség van kiválasztani azt hogy hány. Mi lehetne eredetibb ajándék mint nyaklánc egy gyönyörű medállal amelyben az ünnepelt neve van vésve.

Bogyós nyaklánc Bojtos nyaklánc Cameo nyaklánc Gyöngyös nyaklác Hosszú nyaklánc Medál Medál nélküli nyaklánc Medálos nyaklánc Monogram Névnyaklánc Nyakpánt gallér Párhuzamos nyaklánc Statement nyaklánc Y nyaklánc Zárható titok nyaklánc. Tiffany szíves ezüst nyaklánc karkötő szett 55700 Ft. 47 cm Medál mérete.

Bájos ajándék több alkalomra. Ha követi a legújabb trendeket mindenféleképpen nézze meg kínálatunkat ahol különféle formájú medálokkal díszített nyakláncokat talál amelyekkel felfrissítheti külsejét legyen sz. Kérjen személyre szabott gravírozást név felirat vagy dátum formájában.

18 x 16 cm és 13 x 1 cm. Névre szóló egyedi ajándékok. Ékszerdoboz Ékszertartó állvány Ékszertartó edény Fali ékszertartó.

Legyen tiéd a Wooow de jól nézel ki érzés válassz. Csillogó kereszt nyaklánc 4 600 Ft. Ez a Swarovski nyaklánc gyönyörű példája a Trópusi Gyűjteményünknek.

Neves kulcstartók felirattal fényképpel faliképek táblaképek névre szólóan kedves képeslapok névvel. Különleges Betű nyaklánc kristály kövekkel G 2390 Ft Kosárba teszem. A neves medállal készült nyaklánc vagy karkötő akkor ideáls amikor tényleg egyedi ajándékot szeretnél választani születésnapra névnapra ballagásra vagy akár anyáknapjára.

Adja meg az egyéb választandó. Rózsa arannyal bevont nemesacél hegyi kristályokkal Hossza. 47 cm Medál mérete.

Neves kutya nyakörvek Gravírozott ékszerek Karkötők. A HM üzleti koncepciója az hogy divatot és minőséget kínál a legjobb áron és fenntartható módon.

Leave a Reply