Arany és Ezüst Nyaklánc

Arany és Ezüst Nyaklánc

Amennyiben az arany nyaklánc keresztelőre kerül beszerzésre akkor érdemes olyan darabok között nézelődni melyek nem csak szépek hanem időtállóak is. 65 467 Ft 52 374 Ft.


Sarga Feher Es Roze Aranynyaklanc

Később pedig amikor már túl gyerekesnek tűnnek ezek a darabok akkor is előszeretettel őrizgetik őket hogy aztán néha elővegyék és.

Arany és ezüst nyaklánc. 61 999 Ft 49 599 Ft. Az állítható megoldásokkal különféle hosszokban tudod viselni őket. Halálos iramban stílusú nyaklánc ezüst és arany színben HUEU April 10 2020 Korlátozott ajánlat.

A szeretet üzenete kézzel megmunkált sterling ezüst és 14 karátos arany formában. Minden 10000 Ft feletti arany és ezüst ékszerünkre certifikátot biztosítunk. Az elegánsabb darabok többnyire aranyból ezüstből vagy gyöngyből de a fiatalok körében nagyon népszerűek a nemesacél ásvány bőr és fa nyakláncok is.

Magyar jogszabályoknak megfelelő fémjellel ellátott ékszer. Ezüst színű nemesacél kereszt és ima medál nyaklánccal 50 cm prémium. Eredeti ékszerek PANDORA.

Arany és ezüst színű bizánci stílusú nemesacél nyaklánc – karlánc szett. Sterling ezüstből 14 karátos aranyból innovatív rózsás árnyalatú Pandora Rose és napsárga ragyogású Pandora Shine ötvözetből készülő nyakláncok. Nemesacél görög mintás nyaklánc arany vagy ezüst színben.

Magyar jogszabályoknak megfelelő fémjellel ellátott ékszer. Amikor ugyanis a babák kislányokká cseperednek akkor szívesen hordják azokat az ékszereket melyeket a közeli hozzátartozóiktól szeretteiktől kaptak. 151900 Ft 75950 Ft.

5000 Ft – 300000 Ft. 14 karát finomságú 26 gramm tömegű 08 mm széles 50 cm hosszú sárga arany anker szemes ugró záras nyaklánc. Kizárólag nemesfém arany és ezüst nyakláncokat találsz webáruházunkban minden nyakláncunk rendelkezik az eredetét és a nemesfémtartalmát igazoló hatósági fémjellel minden nyakláncból 1 db van raktáron miután azt valaki megvásárolta nem elérhető a webáruházban minden nyakláncra 40 napos pénz-visszafizetési- és 60 napos csere garanciát.

Websoppunk kínálatában az ékszerek 925-ös ezüstből készültek melyeket a magyar fémjelzési szabályozás szerint hozunk forgalomba így megbízható forrásból vásárolhatnak a hozzánk. Karikagyűrűk láncok fülbeva Készletről azonnal. Kínálatunkban temérdek variációval kérheted és szinte bármilyen nevet elkészítünk neked.

A legszélesebb nyaklánc kínálatot a bizsu termékek piacán találjuk. Utolsó darabok a készletben Magyarországon. Válogass az arany és ezüst névmedálok közül kedvedre.

14 karát finomságú 21 gramm tömegű 2 mm széles 45 cm hosszú sárga arany tömör szemes ugró záras nyaklánc. Minden 10000 Ft feletti arany és ezüst ékszerünkre certifikátot biztosítunk. Arany nyakláncok széles választéka több mint 1000 modell az olcsóbb már 20 790 Ft-tól kapható változatoktól egészen a különböző színkialakítású formájú stílusú és méretű luxus briliáns nyakláncokig.

ARANY ÉKSZEREK Arany ékszerek széles választékban és méretben webáruházunkban és szegedi ékszerüzletünkben. Nyakláncaink annyira egyediek és ötletesek hogy egészen biztosan nem tévesztik össze a bizsuval. A neves medállal készült nyaklánc vagy karkötő akkor ideáls amikor tényleg egyedi ajándékot szeretnél választani születésnapra névnapra ballagásra vagy akár anyáknapjára.

A webáruházunkban minden arany és ezüstékszert a magyar jogszabályoknak megfelelő hitelesítő fémjelzéssel számlával jótállással és 14 napos pénzvisszafizetési garanciával forgalmazunk. Itt az arany és ezüst ékszerek forgalmazásán túl azok javításával és készítésével is foglalkozunk. 1997-ben nyitottuk meg üzletünket családi vállalkozásként Piliscsabán ahol több mint 20 éve fogadjuk kedves vásárlóinkat.

A nyaklánc az egyik legkedveltebb ékszer nagyon sokféle anyagból készülhet. A webáruházunkban minden arany és ezüstékszert a magyar jogszabályoknak megfelelő hitelesítő fémjelzéssel számlával jótállással és 14 napos pénzvisszafizetési garanciával forgalmazunk.


Kulonleges Csavart Szemes Nemesacel Nyaklanc Arany Ezust Szinben


835 Arany Ezust Nyaklanc Opal Catawiki


Tobbszalas Nagy Gyuru Diszitesu Arany Ezust Nyaklanc Xp Ek


Arany Es Ezust Szinu Lapos Szemu Nemesacel Nyaklanc Ekszer Ekszer Webshop


Gorog Mintas Arany Ezust Szinu Nemesacel Nyaklanc Ekszer Webshop


Pandora Ekszer Szeretetben Egyesulve 14k Arany Ezust Nyaklanc 590517 45


Kulonleges Sterling Ezust Nyaklanc Arany Bevonattal 50 Cm Szup


Arany Fonat Aranyozott Ezust Nyaklanc Lancok Kulonbozo Meretben Medalokhoz Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron


Egyedi Szinatmenetes Gyongyos Arany Ezust Nyaklanc Xp Eksz

Leave a Reply