Arany Színü Nemesacél Nyaklánc

Arany Színü Nemesacél Nyaklánc

Kezdőlap Nemesacél ékszerek Nyakláncok Arany színű nemesacél nyaklánc 75048 Arany színű nemesacél nyaklánc 75048 4 250 Ft. Igazán szemet gyönyörködtetők a különleges csipke nyakláncok.


Nemesacel Arany Szinu Nyaklanc Reszletes Leirasa

Arany színű nemesacél nyaklánc hossza 56 cm szélessége 12 cm.

Arany színü nemesacél nyaklánc. 06 cm Karlánc hossz. A legszélesebb nyaklánc kínálatot a bizsu termékek piacán találjuk. Arany és ezüst színű bizánci stílusú nemesacél nyaklánc – karlánc szett 15 381 Ft Arany és ezüst színű figaró stílusú nemesacél nyaklánc – karlánc szett gravírozható dísszel.

Add le rendelésed emailben. 22 cm Nyaklánc hossz. Vastag nemesacél nyaklánc arany vagy ezüst színben.

Szívecskés nemesacél nyaklánc arany fazonban. Ez az arany nyaklánc női szemmel igazán lenyűgöző csillogó ékszer. Termékeink közt fehér arany nyaklánc is megtalálható ha szívesebben választanánk ezüstösebb árnyalatú arany láncot.

Az elegánsabb darabok többnyire aranyból ezüstből vagy gyöngyből de a fiatalok körében nagyon népszerűek a nemesacél ásvány bőr és fa nyakláncok is. A Nemesacél mint ékszer igen kedvelt szerte a világon hiszen nők milliói rajonganak a mesésen csillogó elegáns ékszerekért. Szív alakú szemekből amely tökéletes meglepetés lehet bárkinek a szeretett kimutatására.

Nemesacél ékszerláncok nyakláncok karkötők. Nemesacél nyaklánc és karkötõ szett levélmintával. Arany színű vékony nemesacél nyaklánc 6 030 Ft-ért a legjobb áron az Ekszerwebshophu webáruházban 1 napos kiszállítással.

Nemesacél nyaklánc nonfiguratív medállal arany vagy ezüst színben. 316 L sebészeti acélból készült allergiamentes nemesacél nyaklánc ékszer. Ismerd meg a Steeel nemesacél ékszer webáruház nyaklánc.

Aranyszínű gyöngysor és fülbevaló szett. Nemesacél nyaklánc arany vagy ezüst színben lapos kialakítással. Mágneses nyaklánc sebészeti acélból lekerekített szemek fekete és arany színben.

Nemesacél férfi nyaklánc és karkötõ szett ezüst színben. Vastagsága 3 mm hossza 50 vagy 55 cm. A Nemesacél ékszerek választéka igen széles így találhatsz nyakláncokat fülbevalókat karláncokat piercingeket gyűrűket és még órákat is az üzletekben.

Kérésre más méretű nyaklánchoz is párosítható a medál. A szemek között gyöngy és akár drágakő is helyet kaphat ilyen például sárga arany női nyakláncunk rubinnal és tenyésztett gyönggyel. Leírás és Paraméterek Vélemények.

A nyaklánc nem arany nemesacél készítésű. Nemesacél nyakláncok között hagyományos aranyhatású nyakláncok és trendi sokszínű nemesacél ékszerek is megtalálhatók nálunk. Nálunk mindenki megtalálja a hozzá illő nyakláncot.

A nyaklánchoz karlánc is megvásárolható. Rendelj webáruházunkból kényelmesen akár másnapi házhozszállítással vagy vedd át új nemesacél ékszered aznap budapesti átvevőpontunkon. Rozé arany színű nemesacél nyaklánc 45cm Rozé arany színű nemesacél nyaklánc 45cm Vélemények.

A medál hossza 22 cm a nyaklánc hossza 45 cm. 2 részből álló nemesacél nyaklánc és karkötő szett. Vastag lapos nemesacél nyaklánc ezüst színben.

A nyaklánc az egyik legkedveltebb ékszer nagyon sokféle anyagból készülhet. Arany színű nemesacél nyaklánc ékszer kocka szemekkel. A Nemesacél olyan ékszereket készít amelyek örök darabok vagyis sohasem mennek majd ki a divatból.

Anti allergén nem kopik magasfényű tartós ékszer delfin kapoccsal 49 cm hosszú 6 mm széles. Vastag lapos nemesacél nyaklánc. Nemesacél nyaklánc ezüst színben.


Fenyes Arany Szinu Nemesacel Nyaklanc Angyalidemoni Hu


Nemesacel Nyaklanc Reszletes Leirasa


Arany Szinu Nemesacel Nyaklanc D4900 180905 A Tika Virag


Gorog Mintas Ferfi Arany Szinu Nemesacel Nyaklanc Nemesace


Arany Szinu Nemesacel Nyaklanc Ekszer Ekszer Webshop


6mm X 55cm Nemesacel Nyaklanc Egymasba Kapcsolodo Kotott Sze


6mm X 45cm Nemesacel Nyaklanc Valtakozo 1 Hosszu Szemes 3 Ro


Csavart Arany Vagy Ezust Szinu Nemesacel Nyaklanc Nemesace


Arany Szinu Nemesacel Nyaklanc 50 Cm

Leave a Reply