Az élet Virága Nyaklánc

Az élet Virága Nyaklánc

A medált körben cirkónia kövek sora díszíti. Az élet fája ezüst nyaklánc finoman kialakított elegáns kivitelezésű ékszer.


Elet Viraga Ekszerek

Andrea Kozmetika Arjuna Az Élet Virága Várpalota Hungary.

Az élet virága nyaklánc. A cirkónia kövek álatl létrehozott csillogó életfa motívum látható a medálban. Az Élet Virága egy olyan szimbólum amely a magas rezgésű kreatív elvet a teremtési folyamatot szimbolizálja. A medál felülete antiallergén ródium bevonatú.

Mandala matrica kép gyönyörű művészi nyomat öntapadós fényes vinyl lapon. Az Élet virága a Teremtés folyamatának az erők harmonizálásának a tökéletesedésnek a szimbóluma. Aroma Nyaklánc – Az Élet Virága 25mm a legújabb módja annak hogyan élvezheti a kedvenc illóolajai illatát.

Az Élet Virága a világegyetem őseredeti nyelvét a tiszta formák és arányok világát jelenti. Decemberben megrendelt termékekre. Rendeld meg tőlünk medál karkötő vagy gyűrű.

Megtalálható templomokban a művészetben és kéziratokban a világ minden táján. A lét szerkezetét min- tázza le. Az Élet virága vagy Életvirág a modern elnevezése annak a geometrikus formának melyben egymást megfelelően fedő- és egyenletesen eloszló körök egy virágszerű mintázatot hoznak létre hatszoros szimmetriával mint egy hatszögnél.

Ezek a nyakékek rozsdaálló acélból készültek. Az Élet virága vagy Életvirág a modern elnevezése annak a geometrikus formának melyben egymást megfelelően fedő- és egyenletesen eloszló körök egy virágszerű mintázatot hoznak létre hatszoros szimmetriával mint egy hatszögnél. Az élet virága nyaklánc ródiumozott ezüstből készült.

Gyönyörű 45 cm hosszú 5 db 15 mm Ø-ű Élet virága szimbólumokkal díszített ezüst nyaklánc fehér topáz kövekkel. Az Aromaterápiás Nyaklánc a legújabb módja annak hogyan élvezheti a kedvenc illóolajai illatát. Félfény áteresztő ragyogó színeit sötét háttérre ragasztva is megtartja.

A megfelelő arányokkal rendelkező Élet Virága medálnak nagyon erős a harmonizáló hatása. Mágneses zárású függelék 25mm átmérővel 60 cm hosszúságú nyaklánc 11 újraha. Az élet virága mintázata nem csak a teremtéshez kapcsolódik.

Hasonló Engelsrufer Nyaklánc termékeink. Az Életfa medálok segítik viselőjüket hogy megteremtsék az egyensúlyt és a harmóniát kívül és Ezüst Életfa Élet Virága medálok ezustnagykerhu – ezustn 36 20 47 11 588 infoezustnagykerhu. Az élet virága a geometria szerint a körrel ábrá-zolt Egyből alakul ki amikor a teremtés során az megtöbbszörözi önmagát.

A medál korong részének átmérője 25 mm a medál magassága a karikával együtt kb. Az élet virága medál nyitható fém medál a belsejében egy ametiszt lencsével. Az Élet Virága mandala – Bronz nyaklánc Bagoly leírása.

A szerencse és az élet apró örömeinek bevonzására és elfogadására. A lépéselemek sora magát a sejtosztódást is szemlélteti. Ezek a nyakékek rozsdaálló acélból készültek.

32 mm Vásárolható hozzá acél organza szatén szál bőr vagy fonott műbőr nyaklánc. Élet virága Genezis teremtés termékenység mandala Termékenység örömteli létezés és az életfeladat felismerésének segítője. 515 likes 1 talking about this.

Élet virága Élet magja kétoldalú 3D-s medál 19 körrel tökéletesen harmónikus rezgésű teret hoz létre. Arckezelések Elektrokozmetika Smink Festés Testmasszázs. Emeli az aura rezgésszámát és harmonizálja a csakrákat.

Ez a szimbólum a harmonizálást és a környezetünkkel való kiegyensúlyozott kapcsolat kialakulását segíti elő. Sajnáljuk de ezen termékünk többé már nem kapható. A termék forgalmazása megszünt.

Életvirágzás 2 ékszerünk gyönyörű kidolgozású nemesacél nyaklánc a mágneszárral ellátott medál nyitható és a benne elhelyezett filclapka könnyedén cserélhető. A nyaklánc hosszúsága 45 cm melynek mérete a szilikonos csat segítségével állítható. A történelem során az Élet virága világszerte fontos jelentéssel bírt jó néhány kultúra számára.

Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt. Az élet vi. Így az élet virága a teremtésnek és az élet működésének szimbóluma.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Sterling ezüst kerek PANDORA zár 40 cm 42 cm 45 cm és 50 cm méretűre állítható. Vásárlói számos dizájnból választhatnak.


Az Elet Viraga Ezust Nyakek Nyakek Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron


Az Elet Viraga Eletvirag Medal Ezust Szimbolum Ekszer Noi Ezust Medalok


Finomkodik Naponta Settle Az Elet Viraga Nyaklanc Luxusingatlanok Net


Engelsrufer Az Elet Viraga Ezust Medal Erp Lifl


Magyar Ekszer Elet Viraga Ezust Ekszer Ezust Magyar Ekszer E


Elet Viraga Mandala Medal Medalok Kovek Nelkul Horoszkop Figuralis Medalok Vallasi Szimbolumok Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron


Nyaklanc 925 Ezustbol Fenyes Elet Viraga Szimbolum Ekszer Eshop


Elet Viraga Medal Domboru Ezustnagyker Hu


Ellenseges Sikoly Fustolo Szerelem Elet Medal Adler Haustechnik Com

Leave a Reply