Bagoly Nyaklánc Medál

Bagoly Nyaklánc Medál

Bagoly alakú medálos kristályos nyaklánc 4 290 Ft-ért a legjobb áron az Ekszerwebshophu webáruházban 1 napos kiszállítással. Kinyitható bagoly nyaklánc leírása.


14 Karatos Arany Bagoly Medal Arany Koves Medalok

Tisztánlátás ösztönös megérzés bölcsesség tudás szimbóluma.

Bagoly nyaklánc medál. Antik hatású különleges mintázatú bronz bagoly medál került a bronz láncra amit tekla és szalma gyöngyök díszítenek. Bagoly fülbevaló medál nyaklánc szett ezüst ékszer. A bagoly hasába angyalhívó csengő helyezhető ez nem része az ékszernek a nyaklánc hossza34cm kerülete.

Bölcsebbek lenni nincs más teendőnk mint szerezzünk be pár bagoly ékszert. A nemes anyagokból készült bagoly ékszerként viselve ideális jelképe a megfontolt jövőtervezésnek és a bölcs kiadásoknak. A fehérarany nyaklánc az utóbbi években mind nagyobb népszerűségnek örvend.

A lánc hossza 76 cm A medál 4 cm magas. A bagoly teste áttört. Igazán látványosbagoly alakú medállal ékesített állítható hosszúságú nyaklánc.

Az ezüst bagoly hossza. 24 mm Az ezüst bagoly medál magassága. 5 500 Ft 3 990 Ft Akció időtartama.

Láncok medállal arany nyakláncokés további arany ékszerek raktáron Ingyen szállítás 24 órán belül luxus doboz ajándékok. Az életöröm barátság boldogság kommunikáció harmónia összetartozás és hűség jelképe. 35 mm Az ezüst bagoly medál szélessége.

Ez a felfelé ívelő tendencia egyébként megfigyelhető az összes fehérarany felhasználásával készülő ékmodellnél. Borostyánköves ezüst medál nagy bagoly Újdonság 925 tisztaságú ezüst bagoly medál valódi borostyán kővel Súly. A fehérarany nyaklánc nyakat beragyogó választás.

68cm a bagoly medál mérete 3x3cm. A nemes anyagokból készült bagoly ékszerként viselve ideális jelképe a megfontolt jövőtervezésnek és a bölcs kiadásoknak. A szép baglyos ékszerek ezt a mágiát.

11 mm Az ezüst fülbevaló és a medál díszítése. A madár crystal AB kristályokkal díszített rendkívül látványos ékszer. 24 mm Az ezüst.

A szép baglyos ékszerek ezt a mágiát. Az 1 gramm feletti arany ékszerek minden esetben a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal mai nevén BFKH által fémjelzettek. A bagoly mint szimbólum a következő jelentésekkel bírhat.

Az 50000- azaz. – A készlet erejéig. Bagoly medál nyaklánccal 6 stílusos változatban 790-890 Ft-ért 55-60 kedvezménnyel.

39 35cm Medál mérete. 16 mm Az ezüst bagoly fülbevaló teljes hossza. 10 mm Az ezüst fülbevaló díszítése.

Az arany ékszereink minden esetben 585 ezrelék finomságúak vagyis 14 karátosak. ABALONE BAGOLY MEDÁL. Egy egyszerű pólóhoz vagy egyszínű pulóverhez ideális választás remekül feldobja az öltözéket szinte alkalmivá varázsolva azt.

35 db bagoly nyaklancok – Új és használt termékek széles választéka – Vásárolj egyszerűen és biztonságosan vagy hirdesd meg eladó termékeidet. Jóság a szeretet az erő jelképe. Ezüst medál 925 tisztaságú ezüst medál Méret.

Akasztó nélkül. Az ezüst bagoly medál teljes magassága akasztóval együtt. Kiváló ajándék minden korosztály számára mivel a baglyos ékszerek rejtett üzenetet hordoznak.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Az arany bagoly medál akasztója. A medál védelmezés és segítségnyújtás szimbóluma.

Katt rá a felnagyításhoz. Érdekes ez a váltás különösen annak fényében hogy esztendőkkel ezelőtt sokan még idegenkedtek mindentől ami. Antikolt őszi hangulatú bronz nyaklánc kinyitható bagoly medállal és ásványokkal díszített lánccal.

Add le rendelésed emailben. Összehasonlítom Feljegyzem Ajánlom Kívánságlistára. Különleges mikrofoglalás technikával foglalt apró csillogó cirkónia kövek a bagoly szeme fekete.

Az ezüst bagoly medál teljes magassága akasztóval együtt. 22 mm akasztóval x 9 mm. Elegáns megjelenésűcinkötvözetből készült bagoly medálos nyaklánc strasszkövekkel.

Bagoly Nyaklánc Csillogó csiszolt Üveggyöngy medállal strasszokkal – Kék. 38mm magas akasztóval 30mm magas akasztó nélkül.


Mutatos Bagoly Medal Ezust Ekszer Noi Ezust Medalok


Tibeti Ezust Stilusu Nyaklanc Bagoly Medallal Gocsej Webaruhaz


Sarga Arany Medal Az Ekszer Webaruhazbol Goldcity Ekszer Webaruhaz


Bagoly Baglyos Medal Medalok Kovel Opal Cirkon Swarovski Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron


Cirkonium Bagoly Medal Nyaklanccal Ezust Szinu


Bagoly Fulbevalo Medal Nyaklanc Szett Ezust Ekszer Ajandek Otletek


Bagoly Fulbevalo Medal Nyaklanc Szett Ezust Ekszer Ajandek Otletek


925 Sterling Ezust Medal Ekszerkucko Webaruhaz


Koves Bagoly Medal Medalok Kovel Opal Cirkon Swarovski Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron

Leave a Reply