Barna Bőrszíj Nyaklánc

Barna Bőrszíj Nyaklánc

20 900 Ft 18 810 Ft-10 Kép. Természetéből adódik azonban hogy formája elágazik elválik.


Va Ikzcddkviom

Bőrszíj – 3×1 mm 104.

Barna bőrszíj nyaklánc. 75 cm hosszú 3×1 mm átmérőjű. Minden apró részlet gondosan kidolgozva a medál és a bőrszíj összekötő karikát is fából készítettük a tökéletes összhang és harmónia érdekében. Az online rendelés még sosem volt ilyen egyszerű.

A tok átmérője 44 mm. Minta – tekercses – lapos – barna Mérete. 125 Ft 98 Ft ÁFA Menny.

Bőrszíj barna 3mmx5m Cre Art Barna bliszteres bőrszíj nyaklánc- karkötő- és egyéb ékszerkészítéshez. Tommy Hilfiger férfi karkötő kék fonott. Tommy Hilfiger férfi nyaklánc ezüst színű.

7×2 mmValódi hasított marhabőrből készültAz ár 1 méter bőrszíjra vonatkozik. Készítője az agancsot két helyen is rögzítette a nyaklánchoz így nem kell tartanod attól hogy elválna vagy kiugrana a helyéről és rugalmasan követi a bőrfonal ívét mozgás közben is. 20 900 Ft 18 810 Ft-10.

20 900 Ft 18 810 Ft-10 Kép. 17 bőr Belkin bőr Bőr papucs Bőr Ugralokötel Dako bőr Dr böhm bőr Ferrari bőr tok Htc desire bőr Mágneses nyaklánc Nokia fehér bőr tok. A szintetikus bőrszálak alkalmasak szövésre fonásra csomózásra illetve karkötő vagy nyaklánc alapként.

Tommy Hilfiger férfi karkötő barna fonott bőr. Hasáb formájúra vágott hasított bőrből készült színezett szíj. Hozzáadás a kívánságlistához Összehasonlításhoz ad.

Nézd végig az aktuális TavaszNyár 2021 kollekciót a Glamihu online divatkatalógusában. Bőrszíj hossza 46 cm de rendelhető más méretben is 72 cm-ig vastagsága 2 mm szélessége 3 mm. Mindig trendivé teszi majd a megjelenésedet mindegy milyen az idő vagy mi az alkalom.

3 mm széles Választható színek. Barna bőr és rozsdamentes acél nyaklánc együtt tökéletes megjelenést kölcsönöz. A Trendhimnél 365 nap a visszatérítés.

A tok és a csat anyaga nemesacél színük. A 316L sebészeti acélmedálon koponyák vannak. Minta – tekercses – saddle barna Mérete.

Az órán finoman megjelenik Tommy Hilfiger márka ikonikus kék piros és fehér színei és logói. Bőrszíj 90 cm – fekete. 20 900 Ft 18 810 Ft-10 Kép.

Csodaszép Barna és arany gombnyaklánc kézműves egyenesen Gombli magyar alkotó műhelyéből. Vedd meg Fort Tempus – Kétoldalas triquetra medálos barna bőr nyaklánc mindössze 11 990 Ft. A sűrűn szőtt bőr könnyű és tökéletes a mindennapos viseletre.

Fűzz rá gyöngyöt vagy medált fond össze akár a különböző színeket scoubidou technikához is kiválóan alkalmas. Jó kiegészítője díszítő eleme lehet a bőrmaradékokból készített használati tárgyaknak. 24 900 Ft 22 410 Ft-10 Kép.

Válaszd ki Téged melyik termék érdekel. Bőrszíj 90 cm – barna – most 125 Ft ártól elérhető. Nyaklánc árak eladó Nyakláncok.

90 cm hosszú kb. Igény esetén más méretekben is rendelhető Magasság-5 cm Szélesség-3 cm Vastagság-05 cm. Minta1 db – sötétbarna leírása késztermék azonnal szállítható.

Minta – sötétbarnaValódi puha hasított marhabőrből készültNyaklánc alapokhoz és fonáshoz egyaránt ajánlottMérete. Tommy Hilfiger férfi karkötő fekete fonott. A fonott barna bőrszíj lazán öleli körbe a nyakat a végeket záró kapoccsal pedig könnyen fel és le veheted.

Nyaklánc bőr Nyaklánc cirkónia Nyaklánc cirkóniával Nyaklánc Crystals from SWAROVSKI Nyaklánc csillogó Nyaklánc divat Nyaklánc és Nyaklánc guess Nyaklánc narancs. Barna női nyakláncok termékek széles választéka a GLAMI-n. Kettő színben rendelhetőbarna fekete.

Az óraszíj barna. Büszkék vagyunk a vevői elégedettségre. Sárga barna golyós nyaklánc Legyél te az első aki véleményt mond a termékről.

Bőrszíj hossza 46 cm de rendelhető más méretben is 72 cm-ig vastagsága 2 mm szélessége 3 mm. Kb 5 m van egy csomagban. Kék pihés nyaklánc Legyél te az első aki véleményt mond a termékről.

Medál méretek akasztó karika nélkül. Bőrszíj hossza 46 cm de rendelhető más méretben is 72 cm-ig vastagsága 2 mm szélessége 3 mm. Az ár 1 méter bőrszíjra v.

2 mm átmérőjű Valódi hasított marhabőrből készült. Tommy Hilfiger férfi karkötő fekete fonott bőr. A barna bőrszíj remek választás hétköznapi viselethez mert remekül kiegészíti a lazább de mégis formálisabb szetteket is.

Női barna bőrszíj nyaklánc. Online boltok akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Csomagolához is tökéletesen alkalmas.

Olcsó Nyaklánc termékek Nyaklánc márkák. Kedvencekhez Mit vettek. Minden apró részlet gondosan kidolgozva a medál és a bőrszíj összekötő karikát is fából készítettük a tökéletes összhang és harmónia érdekében.


Ynrfjkfbdkclcm


Izjjw71pe0dvzm


Va Ikzcddkviom


Ecohyc1riff0km


Bcldxglvzhcpom


Fmqfbebzavlw4m


2p Na3f5qvqnhm


3n7mnjpuudozdm


Cckkczdxl9mscm

Leave a Reply