Csakra Köves Nyaklánc

Csakra Köves Nyaklánc

Cikk rendelkezése alapján – hozzájárulok hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR továbbá a saját. Nyaklánc csodálatos árnyalatú fazettált rubinokból pici köves mágneszárral.


Nyaklanc 7 Csakra Koves Medallal Buddha Fejjel Ekszer Gyuru Karkoto Medal Nyaklanc Gao Ghau Karma Guru Tibetshop

Ékszer gyűrű karkötő medál nyaklánc gao-ghau – 7 csakra kővel díszített OM medál fém nyaklánccal.

Csakra köves nyaklánc. A hétköznapi viseletet remekül kiegészítő bizsu. Kínálatunkban temérdek variációval kérheted és szinte bármilyen nevet elkészítünk neked. Kattintson a képre a nagyításhoz.

Boltomban sokféle csakra ékszert találsz unisex női kérésre férfi ékszert is készítek vagy gyerek ékszert de speciális igényeknek megfelelően is csinálok ékszert vagy használati dolgokat-pl mobil dísz stb. Kérésre más kövekből is rendelhető. Rhódium 8 900 Ft Összehasonlítás.

Cirkónia köves végtelen jellel. A test egyes részein pontosan 7 pontján az energia koncentráltabban áramlik. Karneol Jáspis Kalcit Aventurin Szodalit Magnezit Ametiszt.

Ha csakra ékszert vásárol ajándékba biztos lehet abban hogy kifejezheti a törődését a másik iránt ugyanis a kiegészítők segítenek egyensúlyban tartani ezeket az energiaközpontokat emellett motiválnak és erőt adnak a mindennapok kihívásaihoz. Válogass az arany és ezüst névmedálok közül kedvedre. Manapság a natúr köves karkötők igazán népszerűek a nők sőt a férfiak ékszerei között mert a színes kövei lógó amulettei egyedi stílusuk mellett jótékony hatással is rendelkeznek.

ARANY ÉKSZER 148 Arany nyaklánc 7 Arany medál 24 Arany fülbevaló 28 Arany karkötő 7 Arany bokalánc 3 Arany charm 5 EZÜST. Cirkónia Karlánc méret cm Állítható Anyaga. A koronacsakrák a fej tetején vannak és fehér vagy lila színűek lehetnek Ez a természetes kő nyaklánc jelenti a csakrák energia vibrációját.

Különleges 925 fémjelzett sterling ezüst gyűrűcitrin ametiszt és akvamarin drágakővel 53 méret -új. A nyaklánc kérhető ezüstözött vagy orvosi acél változatban. Alulírott az alábbi checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet GDPR 6.

6 700 Ft 6 200 Ft. 7 csakra kő medál dróttal – lapos. Különleges Drágakövek és csiszolt Ásványok 925 Ezüst foglaltban.

7 csakra köves karkötők nyakláncok malák imaláncok és medálok. Ezt néha a homlokcsakrának nevezik és lila vagy indigókék 7. A megrendelt termék mellé megkapja hogy az adott ékszer milyen ásványokat tartalmaz.

Részletek Csillag rubinnal. A csakrákat harmonizáló drágakövekről úgy tartják jótékonyan hatnak a csakrákra kiegyensúlyozzák azt. A harmadik szem csakra a homlokon a szemek között helyezkednek el.

CSL01 4 490- Ft. Vidám kristály köves nyaklánc Feltöltve. A csakra karkötő a 7 csakra gyökér szakrális szív köldök torok harmadik szem – homlok – korona megtisztításában segít.

Életfa csakra medál – nyaklánc 7 kővel ásvánnyal – remek apró ajándék ötlet nőknek. Ne feledkezzen meg róluk sem. Különleges kézzel készült ékszerek ásványokból féldrágakövekből és igazgyöngyökből melyek akár egyedi igények szerint is megrendelhetőek készíttethetőek.

A nyaklánc az alábbi követ tartalmazza. Részletek Rubin golyók patent fülbevaló. Arany Ezüst Swarovski kristályos bőr karkötő bokalánc nyaklá.

Fonál 925 Ezüst 5 600 Ft Összehasonlítás. Minőségi rubin köves nyaklánc. Ankh kereszt medál cirkónia kövekkel.

45 cm hosszú ásvány lánc ezüst végződéssel. Így a megajándékozni kívánt fél megőrizheti testi és lelki egészségét a rohanó stresszes hétköznapokban. – sok sok kézműves ékszer Lejárat.

Cikk 1 bekezdés a pontja továbbá a 7. Natúr köves karkötők Karkötő karperec Ékszer webáruház webshop Ékszer azonnal raktárról. 925 Ezüst Felületkezelés.

A neves medállal készült nyaklánc vagy karkötő akkor ideáls amikor tényleg egyedi ajándékot szeretnél választani születésnapra névnapra ballagásra vagy akár anyáknapjára. 15000-12000 HUF 4182 USD-20. Click to share on Twitter Opens in new window Click to share on Facebook Opens in new window További információk További információk.

Nyaklánc méret cm 405 Felületkezelés. Ékszer gyűrű karkötő medál nyaklánc gao-ghau – 7 csakra köves vörösrézből készült ezüsttel bevont dróttal díszitett lapos medál. Aszimmetrikus patent fülbevaló 5-5 minőségi fazettált rubin golyóval ródiumozott ezüst dísszel és bekasztóval.

Fém nyaklánc 7 csakra köves OM medállal. Ezüst medál kínálatunkban megtalálható a Smaragd Zafír Rubin Holdkő Labradorit. Nepáli kézműves ásvány mozaikos nyaklánc.

Csakra köves nyaklánc simára csiszolt 81 mm-es szemekkel. Az ásványok színe eltérhet a képen látottól de az adott csakrához a megfelelő ásvány kerül. 10 nap 18 óra 0 licit.

Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren. A csakra nyaklánc segíthogy csakráid harmónikusan működjenek Segít a lelkibékéd és egészséged helyre állításában. Csakra köves nyaklánc Vissza.


7 Csakras Termeszetes Koves Nyaklanc Zenvilag Hu


Hetkoves Eletfa Csakra Nyaklanc Asvany Ekszerek Ezoteria


7 Csakra Lavakoves Karkoto Nyaklanc Szett Bbh Inspirations


Csakra Nyaklanc Mykriszta Asvany Ekszer Egyedi Sajat Kes


Csakra Nyaklanc Onix Kovekkel Medallal Mykriszta Asvany E


Eletfa Csakra Chakra Medal Nyaklanc 7 Kovel Mutatos Ekszer Ajandek


Stratford On Avon Zavar Vasarlas Medal Kovek Adler Haustechnik Com


Hetkoves Om Csakra Nyaklanc Ezoteria


Csakra Medal Nyaklanccal Ezust Ekszer Tobb Hosszusagban Gyogyito Koves Nyaklancok

Leave a Reply