Csomózott Nyaklánc

Csomózott Nyaklánc

Ásvány golyókból és szemcsékből kézzel csomóztuk ezt a mala stílusú nyakláncot amely fluoritot apatitot mesterséges holdkövet és ametisztet egyesít egy feltűnő ékszerben. Kézzel csomózott ásvány nyaklánc tűzachát Ez a mala stílusú ásvány nyaklánc teljesen kézzel készült.


Piros Csomozott Nyaklanc Paracord Nyaklanc

Ez a sejtelmes mélybordó szín – ugye nem meglepő – kapcsolatban van a vérrel – javítja a vér minőségét és a test vérellátását vitalitást hoz és májserkentő.

Csomózott nyaklánc. Egyedi darab korlátozott mennyiségben rendelhető. Arany kontúros kék mintás textil – design ékszer szett – nyaklánc fülbevaló gyűrű. Alapértelmezett Név A – Z Név Z – A Ár alacsony magas Ár magas alacsony Értékelés legjobb Elérhetőség legújabb.

Csomózott nyaklánc – türkizkék-zöld. Vegyük figyelembe a keretet és több ruhadarabot amit meg akarsz viselni ha meghatározzad hogy milyen hosszúságú legyen a kész nyakláncod. Bizsu ékszerek akár ingyen szállítással.

A nyaklánc hossza a nyak hátuljától mérve kb 55 cm. Egyedi paracord zsinórból készült csomózott nyakláncból és csomózott karkötőből álló ékszer szett. Nagyon mutatós statement darab.

A kész nyaklánc 26 hüvelyk a hossza a gyöngyök hozzáadásával vagy eltávolításával állítható be. Ez az egyedileg készült extravagáns stílusú ásvány nyakláncban 6 és 8 mmes rózsakvarc morganit és tejkvarc golyókat párosítottunk éke egy apró angyal figura. Kézzel csomózott nyaklánc morganit tejkvarc és rózsakvarc ásványból 2020 ősz 2020 őszi kollekció ANGEL.

8×4 mm-es fazettált gránát lencsékből fűzött csomózott nyaklánc ezüst zárral. A rózsakvarc megnyugtat szeretetre és elfogadásra tanít elűzi a depressziót és a stresszt enyhíti a szívproblémákat jótékonyan hat a keringésre. Sarki fény kézzel csomózott ásvány nyaklánc 2020 tél 2020 téli kollekció AURORA.

Az é kszer kézzel festett textilből varrt zsinórokból készült. Tradicionális édesvizi tenyésztett igazgyöngy nyaklánc. Hozzáadás a kívánságlistához Összehasonlításhoz ad.

Hosszabb kivitelben öv is lehet. Csomózott nyakláncok és paracord karkötők együtt kedvezményes áron. Egyedi tervezés alapján készült kézműves termék.

A nyakláncot két darabból külön-külön csomózzuk. A nyaklánc hossza a. A szálakat kettéhajtjuk és a végétől 10 centiméterre az egészet összekötjük egy csomóval.

Ha rövidebb akarsz győződj meg róla hogy a végső csomózási folyamat befejezése előtt illeszkedik a fejedbe. ásványgyöngyös csomózott nyaklánc leírása Különböző méretű és formájú türkiz akvamarin tenyésztett gyöngy achát hegyikristály jáspis opalit howlit jáde és minőségi cseh üveggyöngyből szemenként csomózott nyaklánc ezüst színű nagy sellő medállal és natúr színű bőrrel. Gyöngy mérete 9 mm lapított szép forma.

Egyedi méretigényét kérem a rendelés elküldésekor a megjegyzés rovatban jelezze. 17 cm mely további 5 cm-es lánchosszabbítóval 22 cm-re bővíthető. A csomózáshoz a váltóhurok ismerete szükséges Levágjuk a négy szál 4 méteres két szál bordó és egy-egy szál rózsaszín illetve halványlila zsinegeket.

Sok-sok csomózott nyaklánc és zsinór nyaklánc. 8 mm-es fehér tejkvarcot barna sávos achátot és tűzachátot sötétbarna jáde ásványt valamint fém gyöngyöket párosítottunk egy kb 5 cm-es tűzachát medállal. Egyedi paracord zsinórból készült csomózott nyakláncból és csomózott karkötőből álló ékszer szett.

Csomózott nyaklánc – Bizsu nyaklánc zsinór nyaklánc Válogass a bizsu nyakláncok széles választékából. Aug 8 2016 – Kézműves csomózott makramé textil egyedi fekete nyaklánc ékszer kambaba jáspis obszidián ásvány nyaklánc. A legtöbb ember számára a 26 hüvelyk lehetővé teszi hogy a nyaklánc a mellkasának közepére esik.

Kézzel készített minden darab. Legyél te az első aki véleményt mond a termékről. 50 cm mely további 5 cm-es lánccal 55 cm-re bővíthető.

38200 Ft Kosárba teszem. A textil zsinórok elkészítése után csomózási technikával készült el a nyaklánc. A nyakláncot irizáló csiszolt felületű üveggömb és bojt zárja le.

Ez a medál teszi egyszerivé és megismételhetetlenné ezt az ékszert tehát csak a készlet erejéig elérhető. 17 cm mely további. Ráadásul nemcsak karkötőként hordhatod hanem akár kulcstartóként.

Mérete kb 60 cm. Egyedi darab korlátozott mennyiségben készül. A barátság- vagy más néven kumihimo karkötő egyszerű elkészítése ellenére nagyon látványos.

31Mar2015 – Makramé ékszer csomózott nyaklánc ásvány ékszer fémmentes nyaklánc httpwwwmeskahuShopindex17554. Különleges zsinór ékszerek a Bizsuvilágtól. Zsinór ékszerek – Csomózott nyaklánc paracord karkötő.

Nézd meg a nyaklánc. Változó formájú és méretű rózsakvarc ásványokból készült delfinkapcsos csomózott nyaklánc. Egyedi paracord zsinórból készült csomózott nyaklánc.

Csomózott nyaklánc Az itt látható csomózással készült nyaklánc elkészítésének munkamenete lépésről-lépésre nyomon követhető az alábbi képsoron.


Csomozott Nyaklanc Turkizkek Zold


Csomozott Nyaklanc Meska Hu


Fekete Csomozott Nyaklanc Jewelry Bracelets Rope Bracelet


Trendi Csomozott Nyaklanc Ugy Ahogyan A Matrozok Keszitik Ladies Bag


Szurke Csomozott Nyaklanc Paracord Nyaklanc


Rozsaszin Paracord Csomozott Nyaklanc Meska Hu


Turkis Paracord Csomozott Nyaklanc Meska Hu


Zsinorbol Csomozott Nyaklanc Citromsarga Felho Meska Hu


Napsarga Csomozott Nyaklanc Paracord Nyaklanc

Leave a Reply