Egyedi Ezüst Nyaklánc

Egyedi Ezüst Nyaklánc

Az ezüst nyaklánc választásánál az is fontos és lényeges hogy medállal vagy anélkül viselnénk hiszen az is meghatározza egyrészt a stílust másrészt a viseletet is és nyilván azt is érdemes szem előtt tartani hogy ezt akár a póló alá el is lehet rejteni. Ez az ezüst nyaklánc névvel igazán stílusos ékszer tökéletes ajándék lehet ezért ajánljuk.


Kulonleges Ezust Nyaklanc Sarkanyos Veggel Ezustos Hu

Fehér arany gyémánt medál 020 ct.

Egyedi ezüst nyaklánc. Egyedi kézzel készült medál amiben valódi virág van. Ballagási ajándéknak karácsonyi ajándéknak születésnapi ajándéknak vagy akár névnapi ajándéknak is. A plexire nyomtatott kék-piros színű gránátalmás-leveles minta könnyedséget és egyúttal eleganciát ad a 925-ös finomságú ezüstből készült medálnak amelyet apró levélkékről formáztam.

A nyakláncot kérésre bármilyen névvel el tudjuk készíteni. A legszélesebb nyaklánc kínálatot a bizsu termékek piacán találjuk. Neves nyaklánc – Ön megálmodja mi elkészítjük.

A neves medállal készült nyaklánc vagy karkötő akkor ideáls amikor tényleg egyedi ajándékot szeretnél választani születésnapra névnapra ballagásra vagy akár anyáknapjára. A NISE Design az ezüst az egzóta fa és a műgyanta korrelációján alapuló ékszermárka. A kisebb medálok az elegánsabb és visszafogottabb lányoknak ajánlottak a nagyobb esetleg színes medálok.

Ez a nyaklánc egy elegáns báli ruhával tökéletes eleganciát kölcsönöz viselőjének. Fekete – ezüst betűs nyaklánc 2300 Ft. Minden medálból egy darab készül így ha megrendelésnél nincs kész mi 1 nap alatt elkészítjük.

Korosztálytól függetlenül mindenkinek ajánlott. Abielle Ezüst Fülbevaló 58293. Chokas aranyozott ezüst nyaklánc 26060 Ft 13030 Ft.

Ezüst nyaklánc fehér arany virág motívumokkal 47 500 Ft Részletek. Olyannyira hogy az ezüst újjáéledése az egyik legnagyobb trend az ékszer divatban. A hagyományos klasszikus ezüst láncoktól a különleges édesvízi tenyésztett gyöngysorokig valamint az exklúzív nyakékekig.

Válogass az arany és ezüst névmedálok közül kedvedre. Webáruházunk ékszerei között az ezüst nyakláncok széles választékban találhatóak meg. Ennek köszönhetően ténylegesen csak 1 létezik ebből a világon mindegyik egyedi.

A neves nyaklánc modellek már évtizedek óta közkedvelt ékszerek hiszen például egy ballagásra vagy diplomaosztóra tökéletes egy ilyen egyedi készítésű ajándék melyre bármilyen szót nevet vagy akár becenevet is lehet választani. Kollekcióink e három anyag egymáshoz való viszonyát boncolgatják néha egyet kiemelve a többi közül máskor pedig a harmóniára törekedve. Az elmúlt évtizedekben a sterling ezüst rendkívül népszerűvé vált az ékszer piacon.

Férfi arany nyaklánc Férfi ezüst nyaklánc Gyermek ékszer Árak. Egyedi készítésű ezüst nyaklánc 25 000 Ft Részletek. Gránátalma levelekkel ezüst nyaklánc mintás plexivel kék és piros színekben design ékszer új kollekció Az ezüstplexi vonal új kollekciója.

Medál lánc A medál. Válassza ki hogy melyik nyaklánc karkötő stílusa tetszik. Minden ékszer kérhető bármilyen névvel.

Chokas aranyozott ezüst fülbevaló 15201 Ft 7601 Ft. Ezüst nyakláncszínes virágos 35 karátos szintetikus topáz medállal – 925 ezüst ékszer. Carrie nyaklanc egyedi nevnanyaklanc.

Stílusos izgalmas választék vonzó árfekvéssel kombinálva. 20000 Ft alatt 20001 – 50000 Ft 50001 – 100000 Ft 100001 – 200000 Ft 200001 – 500000 Ft 500000 Ft felett Alkalom. Ezüst gyémánt nyaklánc fehér arany díszítéssel 0015 ct 50 500 Ft.

Választható a kollekcióból hozzáillő fülbevaló melynek medálja a fülbevalóval azonos anyagokból azonos formában készült. Egyedi modellek széleskörű választékba magas minőségben a legjobb áron. A nyaklánc az egyik legkedveltebb ékszer nagyon sokféle anyagból készülhet.

Ezüst nyaklánc medállal. Ha egyedi elképzelésed van akkor keress az elérhetőségeimen. Egy UniqueCo ékszer nem csak kinézetében igyekszik egyedi lenni hanem az anyaghasználatban is kitűnik a többi márka közül.

Out of stock 50. Kínálatunkban temérdek variációval kérheted és szinte bármilyen nevet elkészítünk neked. Swarovski kristályos ezüst nyaklánc – Brilliance Love Kék.

ötvös ötvösmunkák egyediékszer egyediékszerek ékszer ékszerek karikagyűrű jeggyűrű egyedi aranyékszerek ezüst ezüstékszerek réz rézékszer rézkarkötő aranygyűrű ezüstgyűrű ezüstmedál köveskarkötő rézrózsa. Swarovski kristályos nemesacél nyaklánc – Stardust Szürke. Ezüst nyaklánc a tökéletes ajándék.

Minden ékszerünk egyedi kézzel készített. Swarovski kristályos ezüst nyaklánc – LA MARIA Sun Fekete. A naturális fa és a mesterséges műgyanta párosát a nemes ezüst használata teszi egésszé.

Az elegánsabb darabok többnyire aranyból ezüstből vagy gyöngyből de a fiatalok körében nagyon népszerűek a nemesacél ásvány bőr és fa nyakláncok is.


Egyedi Vegtelen Jeles Nyaklanc Ezust Ekszer Barmilyen Nevvel Noi Ezust Nyaklancok


Egyedi Ezust Nyaklanc Karlanc Szett Ag 138 139 Igazi Eks


Klasszikus Stilusban Legujabb Design Exkluziv Cipo Egyedi Ezust Karkoto 1 Stop Service Shop Com


Kulonleges Ezust Nyaklanc Ezustos Hu Jo Minoseg Jo Ar Garancia


Ezust Egyedi Nevmedal Nyaklanccal Kulonleges Ezust Nyaklancok


Kulonleges Ferfi Ezust Nyaklanc Ezustos Hu Jo Minoseg Jo Aron


Egyedi Keszitesu Ezust Nyaklanc Silver Ekszer


Egyedi Ezust Nyaklanc Hajni Keresere Ekszergyar


Egyedi Ezust Nyaklanc Kinalat

Leave a Reply