életfa Ezüst Nyaklánc

életfa Ezüst Nyaklánc

A nyaklánc hosszúsága 45 cm melynek mérete a szilikonos csat segítségével állítható. A termék hossza 24 cm.


925 Ezust Nyakek Nyaklanc Es Medal Eletfa Cirkoniakkal Diszitve Ekszer Eshop

Életfa medálos nyakláncok.

életfa ezüst nyaklánc. Te szívesen emlékeznél az előző életedre. Nyaklánc nő személyre szabott életfa Y 1 név ezüst szín. Női és Férfi Ezüst Nyakláncok Gyűrűk Fülbevalók 36 20 47 11 588 infoezustnagykerhu 36 20 47 11 588 infoezustnagykerhu 6465140 Fülbevaló.

Trendi mutatós gyönyörű ékszer hossza igény szerint állítható. Swarovski Életfa ezüst színű nyaklánc Cikkszám. A termék szélessége 18 cm.

Hozzájárulok ahhoz hogy a Jenei Ékszer webáruház a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön. A cirkónia kövek álatl létrehozott csillogó életfa motívum látható a medálban. Életfa ezüst nyaklánc cirkóniával a Pandora Anyák-napi kollekcióból.

Divatos női ezüst nyaklánc hétköznapi viseletre. Körben apró víztiszta cirkónia kövek díszítik. Viselhetjük a mindennapokban de ezüst karpereccel és fülbevalóval kombinálva igazán hatásos alkalmi kiegészítő is lehet.

A gyökér testesíti meg Őseink örökségét a múltat a. A kézzel megmunkált etikus forrásból származó Pandora sterling ezüst nyakláncok. Számos nő és férfi hordott ezüst nyakláncot azért hogy megszüntessék fertőzéseiket megfázásiinfluenza tüneteiket és bármely más vírusos bakteriális fertőzést.

Sajnáljuk de ezen termékünk jelenleg készlet hiány miatt nem kapható. Sterling ezüst medál és nyaklánc cirkónia. Válasszon a medálhoz nyakláncot.

Akkor hiszel az élet folyamatos körforgásában. Válogasson kiváló minőségű 925 Ezüst ékszereink nagyker választékából készletről akár azonnali átvétellel. Ez a Swarovski nyaklánc figyelemre méltóan szép és ügyesen kidolgozott.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lehetőségeket amelyek lehetővé teszik ékszerek testreszabását ahogy szeretné. Életfa Élet Virága ezüst medálok A Fa az Ég és Föld egyensúlyának fizikai kifejeződése Maga az Élet. Család témájú charmokat találsz itt itt itt és itt biztonsági láncot pedig itt.

Az ezüst nyaklánc örök mindig divatos csodás kiegészítője megjelenésünknek. Finom anker szemekből áll középen korong alakú áttört életfa mintás betéttel. Finom kidolgozású cirkónium kövekkel kirakott életfa medál ezüst láncon.

Az ezüst nyaklánc árak kifejezetten kedvezők könnyen beszerezhetők. Ajándékként fiataloknak bátran ajánljuk a velencei kocka vagy a pancer nyakláncot mert nem törik meg. 925 finomságú 67 gramm tömegű 45 cm hosszú ezüst ródiumozott nyaklánc medállal anker szemes életfa.

A termék hossza 27 cm. A lánc mérete 40 cm 4 cm. A virágzó ágak és a fa mély gyökerei ez a művészi kialakítású medál ősi szimbóluma a családi örökségnek.

A lánc hossza 42 cm. Arany négylevelű lóhere áttört medál. Az a lényeg hogy mindig kell egy mezei.

A keresett árucikk megtalálása után választhatja a házhozszállítást akár már 24 óra alatt otthonában köszöntheti az új ékszert de akár pénzt is megtakaríthat ha személyesen veszi át az üzletben. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és. Swarovski Életfa ezüst színű nyaklánc 5521463.

A termék szélessége 18 cm. Szerinted milyen lehet újra megszületni. A medálhoz nem tartozik nyaklánc.

Mi csak maradandót szeretünk alkotni -mind minőségben mind az emberek fejében. Válassza webáruházunk Ezüst női nyakláncok oldaláról a Ezüst nyaklánc életfa medállal termékét hiszen már 5800 Ft-os kedvező áron online megrendelhető. Egy dologra biztosan fogsz innentől emlékezni.

Ha például 3 keresztnevű ékszert választott és csak 2-et szeretne beírni hagyja üresen a 3 vezetéknév opciót. Showing all 2 results Medál. Az ezüst hosszú történelemmel rendelkezik az antibiotikum és sterilizálás esetén.

Életfa ezüst nyaklánc Rendelhető Szállítás kb 1-2 hét. Ajándékcsomagok 72 Ajánlatok 11 Akció 57 Apák napja 14 Ásványékszerek hatások szerint 620 Ásványok 605 Aura karkötők 6 CsakraZóna 53 Csillagjegy ékszerek 161 Egyéb 18 Életfa medálos nyakláncok 2 Fémmentes karkötők 29 Férfi karkötők 44. Adatvédelmi alapelvek a Vivantishu A Vivantishu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani.

Ha a képen látható ezüst nyaklánc akkor az csak illusztráció hogy mekkora a mérete az ezüst medálnak és milyen az esése. Ingyenes SZÁLLÍTÁS és CSEREGARANCIA egy munkanap alatt. Az élet fája ezüst nyaklánc finoman kialakított elegáns kivitelezésű ékszer.

Aranyág medál cirkónia kristályokkal. A lánc hossza 60 cm. Vékony ezüst nyaklánc életfa medállal.

Ezüst nyaklánc strasszköves életfával. Az életfa szimbólizálja a múlt jelen és jövő egyensúlyát a stabilitást a növekedést és a megújulást az élet örök körforgását. Főkategória Medál Életfa Élet Virága ezüst medálok.

Hogyan személyre szabhatja ékszereit. Életfa ezüst ékszer élet fa ezüst nyaklánc A nyaklánc hossza 45 cm a medál 13 x 13 mm.


Ezust Eletfa Medal Kerekitett Agakkal


Ezust Eletfa Nyaklanc Arany Ezust Nemesacel Ekszerek Rak


Eletfa Medal Nyaklanc Garnitura Ezust Ekszer Emag Hu


Ezust Eletfa Medal


Eletfa Medal Nyaklanc Garnitura Ezust Ekszer Valaszthato Hosszusag Ezust Ezoteria Medalok


Eletfa Medal Medalok Kovek Nelkul Horoszkop Figuralis Medalok Vallasi Szimbolumok Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron


Pandora Ekszer Eletfa Ezust Nyaklanc Cirkoniaval 390384cz 80


Eletfa Medal Nyaklanc Garnitura Ezust Szimbolum Ekszer 3 Cm Atmero Noi Ezust Medalok


Ezust Nyaklanc Eletfa Albero Della Vita Satb01 Vivantis Hu A Penztarcatol A Parfumig

Leave a Reply