Ezüst Nyaklánc Betű Medállal

Ezüst Nyaklánc Betű Medállal

A neves medállal készült nyaklánc vagy karkötő akkor ideáls amikor tényleg egyedi ajándékot szeretnél választani születésnapra névnapra ballagásra vagy akár anyáknapjára. Ezüst nyakláncok az aEkszerekhu.


Ezust Medal Betu Hungauricum Ekszerbolt

Ezüst nyaklánc strasszkövekkel kirakott betű medállal.

Ezüst nyaklánc betű medállal. Az ezüst nyaklánc választásánál az is fontos és lényeges hogy medállal vagy anélkül viselnénk hiszen az is meghatározza egyrészt a stílust másrészt a viseletet is és nyilván azt is érdemes szem előtt tartani hogy ezt akár a póló alá el is lehet rejteni. 124 termék összesen 142 db. A lánc állítható egyszer maximum hosszon egyszer a végétől 4 cm-re lehet összekapcsolni.

Ezüst nyaklánc medállal Ezüst női láncok férfi ezüst nyaklánc medállal ezüst szív láncok nyakláncok 925-ös ezüstből – ezüst nyakláncok gyönyörű választéka nőknek és férfiaknak mindez készleten Önöknek. 925 ezüst medál – fényes gömbölyített A betű Ehhez a termékhez jár egy ajándék melyet a fizetésnél tud kiválasztani. A lógó hossza 25 mm.

Ingyen szállítás 24 órán belül 30 nap a cserére. A gyönyörű sterling ezüst nyakláncok díszíthetőek medálokkal és charmokkal vagy viselhetőek magukban is. Ezüst nyakláncszínes virágos 35 karátos szintetikus topáz medállal – 925 ezüst ékszer.

Swarovski kristályos nemesacél nyaklánc – Stardust Szürke. PDPAOLA Aranyozott ezüst nyaklánc B betű cirkónium kövekkel CCO01-097-U lánc medál ezüst 9251000 Aranyozott ezüst nyaklánc B betű cirkónium kövekkel CCO01097-U lánc medál. Ezüst nyakláncok medállal 3 ÚJ.

3 200 Ft. Az ár egy darab termékre vonatkozik. Fényes celofán ajándékzacskó arany szín fényes négyzetek.

Jó minőségű ezüst medál rendelés nagy választékban kedvező áron már két évtizede működő ékszerboltból. Klasszikus Ezüst Nyakláncok 16 ÚJ. Betű ezüst medálok Drágaköves és Ásvány medálok Gyöngy Gyöngyház Paua ezüst medálok.

A keresett árucikk megtalálása után választhatja a házhozszállítást akár már 24 óra alatt otthonában köszöntheti az új ékszert de akár pénzt is megtakaríthat ha személyesen veszi át az. Láncok medállal arany nyakláncokés további arany ékszerek raktáron Ingyen szállítás 24 órán belül luxus doboz ajándékok. Aranyozott ezüst nyaklánc B betű cirkónium kövekkel CCO01097-U lánc medál.

A köves medálokon belül a kiváló minőségű Swarovski köves medálokat külön kategóriába. Ezüst nyakláncok arany és további arany ékszerek raktáron. Az ezüst medálok nagyon jól illenek azokhoz a felsőkhöz melyeken nem nagyon található minta hiszen így nagy hangsúlyt tud kapni az ékszer.

Tekintse meg nyaklánc választékunkat válasszon stílusa szerint. Ezüst ékszer rendelés gyors szállítással. 22 410 Ft 22 410 Ft 2.

PDPAOLA Aranyozott ezüst nyaklánc C betű cirkónium kövekkel CO01-098-U lánc. Adj hozzájuk élénk színfoltokat függőkkel rétegezd a különféle nyaklánchosszokat vagy viselj egyet magában egyetlen medállal. A felső rész hossza 17 mm.

A medál rögzítve van a láncon így nem kell attól tartani hogy esetleg lecsúszhat róla. Swarovski kristályos ezüst nyaklánc – LA MARIA Sun Fekete. Horoszkóp- betű- sima és köves ezüst medálok az Ezüstöshu a megbízható ezüst webshop kínálatában.

Válassza webáruházunk Arany köves medálok oldaláról a 14karátos arany nyaklánc J betű medállal termékét hiszen már 40900 Ft-os kedvező áron online megrendelhető. Hossza 15 mm amely pár millimétert állítható. Troli Rózsaszín aranyozott acél nyaklánc kristállyal Rózsaszín aranyozott acél.

Jó minőségű női ezüst nyaklánc és nyakék rendelés nagy méret és mintaválasztékban olcsón már 20 éve működő ékszerboltból. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kínálatunkban temérdek variációval kérheted és szinte bármilyen nevet elkészítünk neked.

2 850 Ft 3 800 Ft. 18 gramm súlyú ezüst medál lánccal20 mm x 10 mm. Ezüst nyakláncok medállal Nyaklánc ezustnagykerhu.

Swarovski kristályos ezüst nyaklánc – Brilliance Love Kék. Hivatalos magyar fémjellel ellátott ékszert. A kisebb medálok az elegánsabb és visszafogottabb lányoknak ajánlottak a nagyobb esetleg színes medálok.

Vannak akik a szemük színéhez igazítják az ezüst medálok köveinek színét de van aki egy nyári ruhához vagy egy télies outfithez igazítják az ezüst medált. Válogass az arany és ezüst névmedálok közül kedvedre. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Betu Medal Medalok Kovel Opal Cirkon Swarovski Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron


Ezustekszer Webaruhaz Ezust Betu Medal


Betu Medal Medalok Kovek Nelkul Horoszkop Figuralis Medalok Vallasi Szimbolumok Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron


925 Ezust Medal Fenyes Gombolyitett A Betu Ekszer Eshop


Ezust Betu Medalok Heimekszer Hu Arany Ezust Ekszerek Kulonleges Valaszteka


Ezust Szinu Nemesacel Betu Medal N Ekszer Webshop


Mycharm Betuk Cirkonia Kristalyos S925 Ezust Charm Medal Mycharm Ekszer


Mycharm Betuk Cirkonia Kristalyos S925 Ezust Charm Medal Mycharm Ekszer


Ezust Medal D Betu Cirkonkoves Szar Ekszer Eshop

Leave a Reply