Ezüst Nyaklánc Tisztítás Szódabikarbóna

Ezüst Nyaklánc Tisztítás Szódabikarbóna

½ szóda ½ kukoricaliszt keverékével bedörzsölnimajd átporszívózniIIbeszórni szódabikarbónávalárkefélnihogy jól a szövetszálak közé is kerüljön-mjd 1-2 órai pihenő után átporszívózniA 2 evőeszköz vagy ékszer. Forralj fel egy liter vizet benne egy evőkanál szódabikarbónát és egy darab alumínium fóliát.


Hogyan Tisztitsunk Ezustot Egy Furcsa Modszerrel Szodabikarbona Tipp Foto A Mokusok Sporolnak

Ha kicsit több időd van használhatsz csak szimplán szódabikarbónát is az ezüst tisztításához otthon.

Ezüst nyaklánc tisztítás szódabikarbóna. Erősen szennyezett ezüst esetén használhatunk szódabikarbónát is. Ezért felmerül a kérdés hogyan tegyük. – Úszásnál vegyük le az ékszert.

Olyan szépen fog csillogni mintha új lenne. Tisztítás és tárolás Az ezüst nyakláncokat lehetőleg fektetve tárold légmentesen lezárt száraz helyen. A fentebb említett fogkrémes módszerrel tökéletesen meg lehet tisztítani az ékszereket.

Ezüst tisztítása vagy fogkrémmel. Ezüst tisztításához csupán négy összetevőre van szükségünk. Mindössze annyit kell tennie hogy összekever ½ csésze ecetet 2.

Ragyogjon az ezüst. Kedvenc ékszereink így idővel veszítenek ragyogásukból. Ezen túl a szódabikarbóna képes pH változások lassítására vagyis pufferolásra.

Amikor a szódabikarbóna egy savas vagy lúgos anyaggal érintkezik arra törekszik hogy semlegesítse a pH-t. Amint biztos vagy benne hogy a rozsda eltűnt még egyszer dörzsöld át. A másik fantasztikus módszer az ezüst nyaklánc megtisztítására az ecet.

Először is forralj fel egy edényben vizet majd egy alumíniumedénybe vagy alumíniumfóliával kibélelt üvegedénybe tegyél egy adag szódabikarbónát és egy kis tengeri sót. Komolyabb tisztítás esetén érdemes öblítés előtt pár percig állni hagyni a megpucolt ezüsttárgyakat. Szódabikarbóna alias nátrium-hidrogén-karbonát segít szabályozni környezetünk pH-ját.

Az ecetbe keverjünk bele némi szódabikarbónát is a kielégítő eredmény érdekében. Ez a kettős képesség a semlegesítő és pufferoló hatás teszi lehetővé. Az így kapott lével törölgessük át az ékszert majd szárítsuk meg.

Az ezüst ékszerek tisztítása könnyen elvégezhető otthon is. Különböző módszerek vannak az arany ezüst és egyéb fémből készült ékszerek tisztítására. Ha kicsit több időd van használhatsz csak szimplán szódabikarbónát is az ezüst tisztításához otthon.

Víz szódabikarbóna só és egy kis darab. A szódabikarbónát keverd el egy kevés vízzel így egy tömény masszát kapsz amivel a fogkrémhez hasonlóan tudsz dolgozni. This video is unavailable.

Három rész szódabikarbónához adjuk egy rész vizet és tisztítsuk meg vele a befeketedett ezüstneműt. Végezetül a szakértők szerint a legjobban bevált módszer. Vegyítsünk össze azonos arányban hidrogén-peroxidot és alkoholt rakjuk bele a tisztítandó ezüsttárgyat és hagyjuk.

Most te is elérheted hogy a bemattult ezüst ékszerek és tárgyak visszanyerjék eredeti fényüket ha az alábbi módszerek egyikét használod az otthon vagy az ékszeres dobozban található ezüst tisztítására. Ezüst ékszer tisztítása alufóliával. Amint biztos vagy benne hogy a rozsda eltűnt még egyszer dörzsöld át őket egy darab konyhai papírtörlővel.

Ám van néhány alapvető irányelv melyek minden esetben hasznosak lehetnek. Szórj belőle eleget az evőeszközre hogy mindent befedjen és hagyd állni 30-60 percig. Tedd bele az ezüstöt a.

Bár sok fémes felület tisztítására alkalmas a szódabikarbóna bennük kárt tehet ha túl sokáig hagyod az anyagot a megtisztítani kívánt felületen. Figyelj oda rá hogy a lánc ne gubancolódjon össze mert egy vékony ezüst láncot nagyon nehéz kibontani anélkül hogy sérülne vagy elszakadna. Főzzünk meg néhány burgonyát héjastól egy kevés vízben.

A sós víz vagy a klóros uszodavíz nem tesz igazán jót egyik fémnek sem hogy a gyöngyökről féldrágakövekről cirkóniáról ne is szóljunk. Szintén forrásban lévő vízbe tesszük az ékszert egy darab alumíniumot kanál alufólia és egy csipet sót. Szintén kiváló segítség ezüst ékszer tisztítása esetén a hagyományos szódabikarbóna ami minden háziasszony konyhájában megtalálható.

Ezüst tisztítása vagy fogkrémmel. Másik megoldás az ezüst ékszerek tisztítására hogy alumínium fóliába csavarjuk őket majd szódabikarbóna és víz keverékében főzzük pár percig. Szórj belőle eleget az evőeszközre hogy mindent befedjen és hagyd állni 30-60 percig.

Egy liter vízbe két kanál szódabikarbóna lesz elegendő. Ezt követően áztassuk bele a fényüket vesztett nyakékeket az így kapott egyvelegbe néhány percre. Azonban van még egy egyszerű otthonunkban is megtalálható szer ami segítségével visszanyerjük a várt csillogást ez pedig nem más mint a szódabikarbóna.

Patinás ezüst nem illik ehhez az alufóliás recepthez. Ezüst tisztítása házilag Hiába nemesfém az ezüst idővel oxidációs folyamat megy végbe a felületén. Ezüst tisztítása házilag egy másik módszerrel.

Ám csak óvatosan mert erősen károsíthatja az ékszert. Ilyenek többek között az alumíniumedények.


Ezust Ekszer Tisztitasa Hazilag 13 Furcsa Modon


Ezust Ekszer Tisztitasa Hazilag 13 Furcsa Modon


Hogyan Tisztitsunk Ezustot Egy Furcsa Modszerrel Szodabikarbona Tipp Foto A Mokusok Sporolnak


Ezust Ekszer Tisztitasa Hazilag 13 Furcsa Modon


Ezust Tisztitasa Hazilag Youtube


Ezust Ekszerek Tisztitasa


Ezust Tisztitasa Hazilag Youtube


Hogyan Tisztitsunk Ezustot Egy Furcsa Modszerrel Szodabikarbona Tipp Foto A Mokusok Sporolnak


Ezust Ekszer Tisztitasa Hazilag 13 Furcsa Modon

Leave a Reply