Fazettált ónix Nyaklánc

Fazettált ónix Nyaklánc

Angyal aura roppantott hegyi kristály. Duplasoros rugalmas gumialapra.


Fazettalt Onix Nyaklanc Cirkonia Kovekkel Diszitett Zarszer

Élénk zöld színű ónix féldrágakő felhasználásával készítettük ezt az ékszerszettet.

Fazettált ónix nyaklánc. Egyedi pálcás lánc – hegyikristály ónix 2. Tedd a kosárba az alap karkötőt. Az ásványékszerek szerelmesei szerint erősítheti az öntudatot és a felelősségérzetet.

Des Réservations Faciles Rapides Sécurisées et Sans Frais et un Tarif Garanti. A nyaklánc hossza a nyak hátuljától mérve kb 55 cm. Matt ÓnixLávakőHematit ffi nyakláncGenésa medállal és nemesacél kapoccsal.

Egyedi pálcás lánc – hegyikristály ónix 1. Fazettált tűzachát-ónix fémmentes nyaklánc Eme egyedileg készült extravagáns stílusú ásvány nyakláncban 8 mm-es fazettált kék tűzachát és ónix golyókat párosítottunk egy csodás mintázatú kb 5 cm-es részben csiszolt tűzachát medállal és apró hematit kiegszítőkkel. Gyökércsakra koronacsakra Szellemi terület.

Javítja az idegek működését a hallást jó a belső fül betegségeire. Strasszos köztesrose gold színűkristályos. Ónix sima fazettált hematit rose gold Gyöngyök mérete.

5 580 Ft A vásárlás után járó pontok. 8 500 Ft RodokrozitLepidolitFazettált Rózsakvarc új kezdetekönszeretet nemesacélos nyaklánc. Nyilas Bak Vízöt ő Csakra.

Gyökércsakra koronacsakra Szellemi terület. Ha csak az alap karkötőt szeretnéd akkor a többi lépés rád nem vonatkozik és ugorhatunk is a megrendelés leadásához 2. Fazettált ónix nyaklánc cirkónia kövekkel díszített zárszerkezettel.

Növekvő gyöngyös fazettált ónix ásvány nyaklánc. Rubin Nyaklánc méret cm 42 45 Anyaga. Akva aura roppantott hegyi kristály.

Fazettált ónix ásvány nyaklánc természetes kianit gyönggyel díszítve. Ónix – ametiszt lánc ónix levél faragvánnyal 4 mm. Ha a méret nem megfelelőkérem a megjegyzésben feltüntetni a kívánt méretet.

50cm A nyaklánc tartós és minőségi orvosi nemesacél alkatré. ÓnixHowlitEzüst Hematit Stabil erő nemesacélos nyaklánc szív medállal. Kosár Összehasonlítás 0 0 Saját fiók Bejelentkezve egyszerűen és gyorsan intézheti rendeléseit megtekintheti megírt véleményeit és korábbi.

TERVEZD MEG ÁLMAID ÁSVÁNY KARKÖTŐJÉT. Fűzött rubin nyaklánc – világos árnyalat. Egyedi pálcás lánc – aventurin hegyikristály ónix 1.

10 mm-es fazettált ónix. Kérhető rövidebb méretben is. A karkötőt kétsoros gumira fűztük.

Egyedi tervezésű ásványok a készìtőtölKülönleges èkszerekkülönleges embereknek. 8 mm-es Díszítés. Ródiumozott biztonsági gyöngy kapocs.

Kérjük mérje le szorosan csuklóját és a mért számot válassza ki. Ónix-Hematit Ásvány Nyaklánc – Ásvány. Rubin 925 ezüst zárszerkezet 17 850 Ft Összehasonlítás.

Nyilas Bak Vízötő Csakra. 925 jelzésű sterling ezüst. Az ezoterikus gondolkodásmód szerint.

Ónix nyaklánc 4 mm fazettált. Erősítheti a józan gondolkodást a logikát a kontrollt és az érvelés képességét. ónix 925 Ezüst zárszerkezet 18 900 Ft Összehasonlítás.

925 stearling ezüst fülbevaló vég. A női karkötő mérete 18 cm-185 cmmég a férfi karkötő mérete 205 cm-21 cm nagyságú mintától függően. Fazettált Ónix nyaklánc Raktáron Raktárkészlet.

7 500 Ft Matt ÓnixLávakőKagylóhéj Nyaklánc gyöngyház agyarral és nemesacél kapoccsal. Erősíti az öntudatot és a felelősségérzetet. Ónix Nyaklánc méret cm 46 Anyaga.

A fülbevalók mélyen a nyakvonal alá lógnak hosszuk kb 12 cm. Ónix nyaklánc 4 mm. Matt ónix nyaklánc 4 mm 45 cm.

Ásványok fajtáiRose gold HematitFazettált Ónix Fémdíszítés anyaga. Soltèsz Ásvány Ékszer Kecskemét. Különleges és egyedi megjelenését a rózsaarany szín mellett a kövek fazettázott csiszolása is fokozza exkluzív megjelenést kölcsönözve az ékszernek.

Des Réservations Faciles Rapides Sécurisées et Sans Frais et un Tarif Garanti. Erősíti a józan gondolkodást a logikát a kontrollt és az érvelés képességét.


Fazettalt Onix Nyaklanc Cirkonia Kovekkel Diszitett Zarszer


Fazettalt Onix Nyaklanc Mykriszta Asvany Ekszer Egyedi S


Onix Fazettalt Kovek Nyaklanc Zituccia Ekszer


Fazettalt Onix Nyaklanc Mykriszta Asvany Ekszer Egyedi S


Fazettalt Onix Nyaklanc Cirkonia Kovekkel Diszitett Zarszer


Onix Fazettalt Nyaklanc 6 Mm Karpat Gyongye


Fazettalt Onix Nyaklanc Kianit Medallal Mykriszta Asvany E


Fazettalt Onix Nyaklanc Mykriszta Asvany Ekszer Egyedi S


Fazettalt Onix Nyaklanc Mykriszta Asvany Ekszer Egyedi S

Leave a Reply