Fehérarany Nyaklánc és Fülbevaló Szett

Fehérarany Nyaklánc és Fülbevaló Szett

Szív alakú arany nyakék és bedugós fülbevaló garnituraszett cirkónia köves. Arany ékszerek Ékszer szettek.


Jo Vasarolni Klasszikus Stilusban Online Rendeles Ezust Nyaklanc Fulbevalo Szett Freeassociateprograms Com

Arany nyaklánc-fülbevaló szett fehérarany mennyiség.

Fehérarany nyaklánc és fülbevaló szett. Ékszer kínálatunkban nyakláncok karkötők bokaláncok medálok fülbevalók és gyűrűk találhatóak amik mind minőségi és gondosan megmunkált valódi aranyból készültek. A ONE Rózsaarany Színű Titánium Nyaklánc Kövekkel Díszített Hópehely Medállal. Találhatsz olyan modelleket amik 20 ezer forintnál kevesebbe kerülnek.

Arany gyűrű gránátkővel és gyémánttal 220026 Ft 150000 Ft. Ajándékot keresel vagy meglepnéd magad. Az ár szempontjából igen széles a kínálat.

Fehér arany bogyós nyaklánc. 3x 01ct GVS gyémánt 28g 14k fehérarany. A nyakék karkötő nélkül is megvásárolható a nyakék súlya 150 g ezt az igényt a megrendelés során a megjegyzés rovatban kell jelezni.

Minden ékszert logózott díszcsomagolásban adunk át certifikáttal és garancia levéllel. Rózsával és lepkével kód. Arany nyaklánc-fülbevaló szett fehérarany 284000 Ft.

A Swarovski kristályos nyakláncaink és fülbevalóink mindegyike Swarovski kővel van díszítve. Mindünknek más a stílusa fontos hogy az oldal szolidabb díszesebb ragyogó ezüst arany sőt rose gold típust is tartalmaz pontosan azért hogy mindenki megtalálja a magához. Megannyi fülbevaló karkötő és nyaklánc közül válogathatsz kedvező áron.

Az ékszer 14 karátos sárga arany és fehér arany kombinációjából készült. Az ékszerek többsége 20 és 50 ezer forintos ár között vehető meg. A luxuskategóriában szintén található néhány fehérarany.

Swarovski kristályos nyaklánc és fülbevaló szett. Esküvői ékszerek Menyasszonyi hajdíszek Divatékszer fülbevaló Divatékszer szettek Láncok és medálok Divatékszer karkötők Férfi divatékszerek. Vásárolj most Nyakláncokat online.

Medál és fülbevaló szett ezüstszínű fémből fekete és világoskék zománc festéssel fehér üveggyönggyel és kék világoskék karibi kék illetve fehér Swarovski. Ez a kővel díszített szett mindig megújul köszönettel a gazdag színvilágának. 925 Ezüst Férfi Pancer nyaklánc medállal.

6103 13700- Lánc hosszúsága. Medál – 7000 Ft Szett – 12000 Ft Lánc 50cm – 4900 Ft. A fehérarany fülbevalók a legnépszerűbb mindennapi kiegészítők közé tartoznak.

A fehérarany fülbevaló tömege általában nem éri el az 5 grammot tehát nem okoz kényelmetlenséget a viselése. Különleges és egyedi Szecessziós 14 karátos vörös arany ékszer szett karkötő bross fülbevaló természetes ametiszttel és gyöngyökkel eredeti dobozában WEBOLDAL. 138900 Ft 124900 Ft.

Válasszon a több mint 300 fülbevaló kínálatunkból klasszikus vagy markánsabb kivitelben – elérhető árakon 11 490 Ft -tól kezdve a luxus gyémánt fehérarany darabokig különlegesebb alkalmakra. További információk További információk. Felbukkannak még a készletben 50 és 100 ezer forint közötti árért cserébe megvehető termékek.

Hetente bővülő kínálatunkban garantáltan megtalálod a számodra megfelelő ékszert. Arany nyaklánc-fülbevaló szett fehérarany mennyiség. A ONE Ezüst Színű Aranyozott Fémötvözet Nyaklánc Zöld Swarovski Szívecskével És Kulccsal Díszítve.

Női arany nyaklánc 45 cm. Aura zöld Swarovski kristályos ékszerszett – Graphic 19 mm Emerald díszdoboz. 68990 Ft 52990 Ft.

Ha megtetszik valamelyik ékszerünk érdemes sietni mert a legtöbb ékszerünkből csupán egyetlen darab van. Arany gyűrű zafírral és gyémánttal 482130 Ft 350000 Ft. 3x 01ct GVS gyémánt 28g 14k fehérarany.

A termékek külön külön is megvásárolhatók a megfelelő ikonra kattintva. A nyakék szélessége 12 – 63 mm hossza 45 cm a karkötő szélessége 88 mm hossza 19 cm az ékszer szett súlya 227 gramm. Kisvirág köves fülbevaló szett3db.

Nyaklánc és fülbevaló szett TORY BURCH – Miller Pave 80319 SilverCrystal 042. Arany nyaklánc-fülbevaló szett fehérarany 251911 Ft. Fehérarany briliáns szett Csepp 0150 ct modell IZBR907ASHR.


Uj Stilus Keres Labakon Feherarany Nyaklanc Es Fulbevalo Szett Naverland Net


Ekszer Szett Ekszerek Ekszer Webaruhaz Ekszerek Fulbevalo Nyaklanc Tiara Gyuru Piercing Karkoto Webaruhaz


Bagoly Fulbevalo Medal Nyaklanc Szett Ezust Ekszer Ajandek Otletek


14 Karatos Feherarany Szett Nyaklanc Fulbevalo Medal Swarovski Kovekkel Ekszerkucko Webaruhaz


Arany Nyaklanc Fulbevalo Szett Feherarany Ekszerpalota


Arany Nyaklanc Fulbevalo Szett Feherarany Gyongy Gyemant Ekszerpalota


Jo Szolgaltatas Cipok Olcson Felso Divat Feherarany Nyaklanc Szett Wireless Dog Fence Com


Kristalyos Dupla Sziv Szives Noi Nyaklanc Fulbevalo Szett Ezust Emag Hu


Istenemtol Dij Rongy Nyaklancok Noi Szett Inca Germany Org

Leave a Reply