Férfi Ezüst Nyaklánc Anker

Férfi Ezüst Nyaklánc Anker

Jelenleg több száz nyaklánc várja gazdáját az oldalra látogatók közül. 925 finomságú 252 gramm tömegű 55 cm hosszú ezüst anker nyújtott férfi nyaklánc Megnézem-20 Gyorsnézet.


Ferfi Ezust Nyaklanc Ezustos Hu A Megbizhato Ezust Webshop

Az ezüst ékszerek minden esetben 925 ezrelék finomságúak.

Férfi ezüst nyaklánc anker. A modell konkrét jellemzőitől függ hogy alkalmi vagy hétköznapi célokra szánja inkább választottját. 2 mm széles tömör ezüst reszelt Anker nyaklánc. Vékonytól a vastagig rövidtől a hosszúig és különlegestől a hagyományosig mindent megtalál férfi ezüstlánc kínálatunkban.

Kő nélkül Nyaklánc méret cm 45 50 60 Anyaga. További előnyt jelent hogy a vevők kapnak ajándékba egy tisztítókendőt is. Megnézem-20 Gyorsnézet.

Szögletes Anker Férfi nyaklánc – 25 mm vastag Tömör 25 mm vastag tömör ezüst reszelt Anker nyaklánc. 92 423 Ft 73 938 Ft. Ezüst anker nyaklánc shamballa típusú gömb medá.

Ha a férfi még nem visel nyakláncot de a hölgy úgy gondolja hogy illene hozzá akkor még meg is lepheti vele. A szemek szélessége 2mm hossúságuk 3mm Kivite Tömör melynek köszönhetően tartós szükség esetén javítható. Már pár ezer Forintért talál jó minőségű hivatalos magyar fémjellel ellátott ékszert.

Lapos lóhere és anker szemek. 015 cm széles és 45 cm és 50cm hosszú Súly. Az ezüst anker lánc profilja.

Minden ékszerünkből 1 db van raktáron miután azt valaki megvásárolta nem elérhető a webáruházban minden ékszerünkre 40 napos pénz-visszafizetési- és 60. Anker arany nyaklánc – most csak 200640 Ft-ért az Ékszershop webáruház Anker arany nyaklánc kategóriájában. 14 karát finomságú 29 gramm tömegű 16 mm széles 50 cm hosszú sárga arany 31 szemes figaró ugró záras férfi nyaklánc.

Férfi ezüst nyaklánc rendelés nagy választékban kedvező áron már két évtizede működő ékszerboltból. A Férfi nyaklánc választékunkban az ezüst zárszerkezettel ellátott különböző színű és vastagságú valódi bőr láncok is megtalálhatóak. 925 Ezüst 7 950 Ft Összehasonlítás.

Nemesacél arany-ezüst színű nyaklánc görög mintával 5000 Ft 600000 Nemesacelvilaghu. Divat nyaklánc szív alakú medállal és kerek cir. Anker ezüst nyaklánc – most csak 9595 Ft-ért az Ékszershop webáruház Férfi ezüst nyaklánc kategóriájában.

Az ezüst nyaklánc női éktárba való jellemvonásaival igazi éktársává avanzsálhat ha úgy kívánja akkor a mindennapok forgatagában vagy a nívós események exkluzív fényében. Az ezüst férfi nyaklánc tökéletes lehet egy alkalomhoz a férfiaknak is ugyanolyan kiegészítő kelléke az öltözetnek mint a hölgyeknek ezért nem is szabad megfeledkezni róla. Nagyon sokféle férfi.

Arany bevonatú rope kötél típusú nemesacél ny. Ombre Clothing Mens necklace on the leather strap A362 1590 Ft 535000 -38. Sokféle ezüst nyaklánc létezik amelyek sok stílushoz illenek.

BALCANO Szögletes királylánc férfi nyaklánc. Ezüst nyaklánc Vékony anker ezüst nyaklánc Anyaga. Itt van például a hagyományos egyszerű ezüst lánc amely apró alig észrevehető éppen csak megcsillan a fényben a nyakon tökéletes választás azoknak akik nem szeretik annyira hangsúlyozni a nyakukat de egy kivágottabb pólóban vagy ruhában már túl meztelennek érzik azt a.

Lehetőség nyílik a bankkártyás átutalásos illetve készpénzes fizetésre is. Válassza webáruházunk Akciós ezüst nyakláncok oldaláról a Ezüst tömör anker nyaklánc termékét hiszen már 9000 Ft-os kedvező áron online megrendelhető. Férfi ezüst nyakláncok.

Antikolt 3 650 Ft Összehasonlítás. Ékszerek az Ékszershopon – jó tudni. A férfi arany nyaklánc átvehető akár egy automata segítségével is ha a megrendelő ezt az opciót választja.

Szent Kristóf medál kicsi ovál. Minden Ezüst Ékszerünk így a Férfi Ezüst Nyakláncaink is 925 Ezüstből készültek melyeket a hatályos magyar fémjelzési szabályozás szerint hoztunk forgalomba. A legtöbb ezüst nyaklánchoz karkötőt.

A klasszikus ezüstláncok mellett a gyönyörű drágaköves nyakláncok egyedi édesvízi tenyésztett gyöngysorok és a valódi bőr nyakláncok is helyet kaptak oldalunkon. Az ezüst lóherés anker zárja. Szögletes Anker Férfi Ezüst nyaklánc – 2 mm.

A csomagban lévő díszdoboz jól jön abban az esetben is ha valaki ajándék gyanánt vásárolja meg. Az ezüst anker lánc választható hossza. Nemesacél barakka nyaklánc 7500 Ft 1200000 Nemesacelvilaghu.

925 finomságú 252 gramm tömegű 55 cm hosszú ezüst anker nyújtott férfi nyaklánc. Nemesacél férfi nyaklánc ezüst színben rombuszmintával 3500 Ft 500000 Nemesacelvilaghu. A 2 gramm feletti ezüst ékszerek minden esetben A Magyar.

A szögletes és vastagabb kivitelének köszönhetően férf. A férfiakra külön figyelmet fordítunk így különválogattuk a nekik szánt ékszereket. Egyszerűen csak meg kell szokni az érzést és a látványt.

A keresett árucikk megtalálása után választhatja a házhozszállítást akár már 24 óra alatt otthonában köszöntheti az új ékszert de akár pénzt is megtakaríthat ha személyesen veszi át az üzletben. 77 288 Ft 54 102 Ft. Az ezüst anker lánc szélessége.

A szögletes szemezésének köszönhetően férfias megjelensű nyaklánc melyet ajnlunk kisebb és közepes méretű és súlyú medálokhoz. Kizárólag nemesfém arany és ezüst ékszereket találsz webáruházunkban minden ékszerünk rendelkezik az eredetét és a nemesfémtartalmát igazoló hatósági fémjellel.


Ferfi Ezust Nyaklanc Ezustos Hu Jo Minoseg Jo Ar Gyors Szallitas


Ezust Anker Lanc 60 Cm Ag 1739 Igazi Ekszerek Elerheto


Hosszu Anker Ezust Nyaklanc 80 90 Cm Ezustnagyker Hu


Ezust Tomor Anker Nyaklanc Akcios Ezust Nyaklancok


Lancok Minta Anker Aekszerek Hu


Ezust Lanc Anker 50 Cm Ferfi Ezust Nyaklancok Tigrisszem Ezust Ekszer


Nyujtott Anker Lanc Arany Ekszer Feher Arany Nyaklancok


Anker Ezust Nyaklanc Ekszershop


Ezust Tomor Anker Nyaklanc Akcios Ezust Nyaklancok

Leave a Reply