Golyó Nyaklánc

Golyó Nyaklánc

Golyós nyaklánc piros fekete arany. 2 500 Ft Kosárba.


Fekete Sima Es Csiszolt Novekvo Golyok Nyaklanc Zituccia E

2 cm allergiamentes fémalkatrész ből tevődik össze de a rendeléshez írt megjegyzésben ettől eltérő méretben is kérheted.

Golyó nyaklánc. A nyaklánc köveit golyó formára csiszolták. 47 cm ami kb. Csillogó 14 karátos sárga aranyból készült diszkrét nyaklánc golyó betétekkel díszítve.

A lánc hossza 45 cm szerelékkel együtt ami minden esetben allergia mentes ródiumozott. 2 cm allergiamentes fémalkatrész ből tevődik össze de a rendeléshez írt megjegyzésben ettől eltérő méretben is kérheted. Pandora ezüst nyaklánc melynek hosszát a rajta lévő szilikonos golyó segítségével állíthatod.

A nyaklánc minőségi anyagból készült és félhold formája pedig egyenesen lenyűgözi. 9-okt-2014 – Több mint 110000 kézműves-design termék hazai alkotóktól. A nyaklánc hossza 45cm mely egyedi méretre is.

Amazonit nyaklánc valódi kék. Az ovális szemekből álló láncon egy sima és fényes golyó mozog szabadon. A golyó átmérője kb 2 cm a lánc hossza kb 45 cm 5 cm lánchosszabító.

Dinnye turmalin nyaklánc prémium Gyönyörű nyaklánc melyben a golyó alakú szemek mérete kb 04 cm a csepp alakú szemek 6-7mm nagyságúak. 2 500 Ft. Ezüst színű acél nyaklánc gyönggyel és keresztezett karikákkal finom golyós lánccal.

Hozzáadás a kívánságlistához Összehasonlításhoz ad. Kérlek az általad választott színt jelöld a legördülő sávban. 45 cm-nyi alapanyagból és kb.

Ezüst acél nyaklánc – Golyó lánc két keresztezett karika gyönggyel – Ékszer Eshop Bejelentkezés. Mácsár Andrea új tavaszi kollekciója. Termék Áttekintés Minőség.

Barokk fekete tenyésztett gyöngy nyaklánc 85-95 mm 45 cm gt45bfk8595 E nnek a nyakláncnak a normál hossza kb. Név Vélemény Elküldés. SZESZÉLYES ZÖLD GOLYÓ NYAKLÁNC.

A fülbevaló nikkel mentes szerelékkel készül. 52 cm ami kb. A nyaklánc súlya 21 gramm hossza 45 cm a lánc szélessége 1 mm golyós betétek szélessége 25 mm.

A nagyobb golyók átmérője 25 cm a kisebbeké 2 cm a nyaklánc hossza kb 70 cm. A szetthez még fülbevalót is készítettünk. A nyaklánc delfinkapoccsal záródik.

Gyönyörű nyaklánc melyben a szemek mérete kb 8mm a nyaklánc hossza 42cm mely egyedi méretre is. Ezüst nyakláncok többféle bevonattal és záródással változó hosszban férfiaknak és nőknek egyaránt. A 925 ezüst nyaklánc – choker – egy finom szögletes láncból áll amelyet elöl egy ovális szemekből álló lánc egészít ki.

Legyél te az első aki véleményt mond a termékről. A fonalak használata már nem új az ékszerek készítésében. Ezüst golyó nyaklánc férfi rozsdamentes acél punk lánc nyaklánc Szentírás kereszt medál ékszer a nyakán férfi Tartozékok.

A lánc 10-8-6 mm golyós kivitelben is kapható. A fonalak használata már nem új az ékszerek készítésében hiszen 2013. Ametiszt golyós 8 mm 50 cm-es nyaklánc gd5g8ame E nnek a nyakláncnak a normál hossza kb.

Nagykereskedelmi MOODPC Divat Mix Szín Whiet Nyaklánc Kézzel készített Női Ékszerek 20pc mix Tökéletes. Az arany láncok nyakláncok szállítása mindig díszdobozban történik a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a lánc nyaklánc. A medál egy fényes golyóval ellátott amely ragyog.

50 cm-nyi alapanyagból és kb. Angyalhívó nyaklánc rózsakvarc golyóval 2020 ősz 2020 őszi kollekció ANGEL Nagy méretű rózsakvarc golyót tartalmazó nikkelmentes fémből készült angyalhívó engelrufer bola golyó. Ékszerek Ruhák Táskák Háztartási eszközök Kozmetikumok Játékok.

Ez a vidám golyós nyaklánc a legegyszerűbb szetted is feldobja. A nyaklánchoz most boltunkban karkötő is kapható ami kb 185 cm hosszú. Gyönyörű nyaklánc melyben a golyó alakú szemek mérete kb 04 cm a csepp alakú szemek 6-7mm na.

A nyaklánc szállítása 1-2 munkanap. A szögletes lánc közepén több golyó található amelyeket rövid pálcák kötnek egymáshoz.


Szuper Olcso Kulonbozo Tervezes Cipok Olcson Golyo Nyaklanc Freeassociateprograms Com


Szuper Olcso Kulonbozo Tervezes Cipok Olcson Golyo Nyaklanc Freeassociateprograms Com


Fekete Piros Kek Fa Golyo Nyaklanc Meska Hu


Szuper Olcso Kulonbozo Tervezes Cipok Olcson Golyo Nyaklanc Freeassociateprograms Com


Sebeszeti Acel Nyaklanc Ezust Szinben Fenyes Golyok 33 Db Divatod Hu


Ezust Szinu Golyo Nemesacel Nyaklanc Ekszer Ekszer Webshop


Golyo Ferfi Ekszerek Search Lightinthebox


Sebeszeti Acel Nyaklanc Fenyes Golyok Rovid Palcakkal Osszekotve 2 4 Mm Ekszer Eshop


Nyaklanc 925 Ezustbol Kettos Lanc Kicsi Golyok Es Egy Nagyobb Golyo Ekszer Eshop

Leave a Reply