Hangulat Nyaklánc

Hangulat Nyaklánc

A csomagolásban található elegáns kártya hátoldalán olvashatók a színeket jelentő hangulatok. Hangulat nyaklÁnc-halcsont HANGULAT SZÍNVÁLTÓS TESTHŐRE SZÍNT VÁLTOZTATÓ MEDÁL HALCSONT ALAKÚ MEDÁL FEKETE KORD SZÁLON A NYAKLÁNC.


Hangulat Szinvaltos Nyaklanc Mintas Sziv Medallal

3X2 CM A NYAKLÁNC HOSSZA.

Hangulat nyaklánc. Hangulat-szÍnvÁltÓs hŐmÉrsÉklet vÁltozÁsra szÍnt vÁltoztatÓ nyaklÁnc kord szÁlon fÉm hold-csillag alakÚ medÁllal a medÁl ÁtmÉrŐje. Hangulat színváltós nyaklánc kord szálon fém csepp alakú medállal. Nyakláncok Teknős hangulat színváltós nyaklánc vásárlás 291726 termék Közöttük pl.

Összehasonlítom Feljegyzem Ajánlom Kívánságlistára. A medál a benne lévő különleges folyadékkristálynak köszönhetően változtatja a színét és 12 féle színárnyalatra képes. 40cm hosszú kord nyaklánc 4 cm-es fém lánchosszabbítóval és delfinkapoccsal.

1 1 1 Válasszon sorrendet. Hangulat színváltó hőmérséklet változásra színt változtató nyaklánc. Hangulat színváltós hőmérséklet változásra színt változtató 12 féle színárnyalatra képes karkötőkkarperecek Most kedvező áron megvásárolhatóak a Hangulatos bolt werbáruházban.

A katicabogár medál mérete. BlueBug Hangulat nyaklánc Gekkó. Mivel a hangulatos ékszerek színe a hőmérséklettől függ különböző leolvasási értékeket ad attól függően hogy hol viseli őket.

Összehasonlítom Feljegyzem Ajánlom Kívánságlistára. Fejezze ki hangulatát az ékszerekkel. Egy különleges ékszer amely tükrözi viselője aktuális hangulatát.

Hangulat színváltós hőmérséklet változásra színt változtató medál nyaklánc. Hangulat színváltós hőmérséklet változásra színt változtató medál nyaklánc 40cm hosszú kord nyaklánc 4 cm-es fém lánchosszabbítóval és delfinkapoccsal A szív a szívben medál mérete. Abban a pillanatban ahogy az ékszert felveszi a medál a viselője hangulatának megfelelő színt fogja mutatni.

– A készlet erejéig. 20x23mm A medál 12 féle színárnyalatra képes. Hangulat nyakláncok a testhő alapján változtatja a színét.

A medál 12 féle színárnyalatra képes. 14 napos visszavásárlás Pepitahu. A benne lévő folyadék kristálynak köszönhetően több színárnyalatra képes.

Színváltós hangulatváltásra érzékeny nyakláncok A medál 12 féle színárnyalatra képes hőmérséklet változásra változtatja a színét Akciósan csak 590Ft Több mint 20 féle nyaklánc közül választhat További kedvezmény 5 darabos csomagvásárlás esetén Kereskedőknek további kedvezmény httpwwwhangulatosbolthuszinvalto-hangulat-nyaklancszinvalto-hangulat-ekszerek-t256178html. SZÍNVÁLTÓS A TESTHŐMÉRSÉKLET VÁLTOZÁSRA SZÍNT VÁLTÓ LÓ MEDÁLLAL FEKETE KORD SZÁLON A MEDÁL MÉRETE. 23 mm nyaklánc hossza lánchosszabbítóval állítható 405cm.

Színváltós hangulat nyaklánc hold medállal kord szálon olcsón neten akciósan kedvezménnyel webáruházban. Nézd meg az árainkat. HANGULAT SZÍNVÁLTÓS NYAKLÁNCOK 1 1 1 A színváltó nyaklánc egy igazán különleges ékszer mely tükrözi annak viselőjének hangulatát.

A BlueBug Hangulat nyaklánc Gekkó a testhőmérséklet és külső hőmérséklet függvényében változtatja színét egyfajta hangulat jelzőként. Rendeld meg olcsón Pepitahu a. A színváltó nyaklánc egy igazán különleges ékszer mely tükrözi annak viselőjének hangulatát.

Abban a pillanatban ahogy az ékszert felveszi a medál a viselője hangulatának megfelelő színt fogja mutatni. A hangulati gyűrű hűvös tartományának színét jelenítheti meg míg ugyanaz a kő melegebb színt kaphat mint egy nyaklánc amely megérinti a bőrt. HANGULAT NYAKLÁNC-LÓ.

1 450 Ft 990 Ft. Hangulat nyaklÁnc-teknŐsbÉka HANGULAT-SZÍNVÁLTÓS HŐMÉRSÉKLET VÁLTOZÁSRA SZÍNT VÁLTOZTATÓ MEDÁL NYAKLÁNC KORD SZÁLON 25×20 MM NAGYS. A medál 12 féle színárnyalatra képes.

Nézz szét a Pepitán a fiús és lányos NYAKLÁNCOK között. Abban a pillanatban amikor felteszi a láncot a nyakára a medál szíve a jelenlegi hangulata szerint elszíneződik. NYAKLÁNCOK SZÍNVÁLTÓS NYAKLÁNC.

Gyerekeknek kínálunk nyakláncokat is. Hangulat színváltó hőmérséklet változásra színt változtató nyaklánc. – A készlet erejéig.

Nagy választék remek árak. Az ékszerek láncból és egy szív alakú medálból áll amelyeknek egy sajátossága van. SZÍNVÁLTÓS A TESTHŐMÉRSÉKLET VÁLTOZÁSRA SZÍNT VÁLTÓ KERESZT MEDÁLLAL FEKETE KORD SZÁLON A MEDÁL ÁTMÉRŐJE.

Ár szerint növekvő Ár szerint csökkenő Megnevezés szerint növekvő Megnevezés szerint csökkenő Gyártó szerint növekvő Gyártó szerint csökkenő. 1 450 Ft 990 Ft. 25X35 MM A NYAKLÁNC HOSSZA.


Hangulat Szinvalto Nyaklanc Pillango Medallal Emag Hu


Hangulat Nyaklanc Xajandek Hu


Hangulat Szinvaltos Nyaklanc Sziv Medallal Pepita Hu


Hangulat Szinvaltos Nyaklanc Lo Medallal


Hangulat Szinvalto Nyaklanc Lealkudtuk


Hangulat Szinvalto Nyaklanc Kerek Jin Jang Medallal Emag Hu


Hangulat Nyaklanc Teknosbeka Vatera Hu


Bluebug Uv Hangulat Nyaklanc Gekko Kek Bugs World Com


Hangulat Nyaklanc Xajandek Hu

Leave a Reply