Háromszinű Fonot Nyaklánc

Háromszinű Fonot Nyaklánc

40 db fonott nyaklanc – Új és használt termékek széles választéka – Vásárolj azonnal licitálj aukciókra vagy hirdesd meg eladó termékeidet. A gyártási technológiából kifolyólag -5 eltérés lehet a súlyban.


Vastag Fonott Nyaklanc 3mm Lancok Kulonbozo Meretben Medalokhoz Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron

A nyaklánc fonott része 40 cm melyet egy 10 cm lánchosszabbító egészít ki így a fonott nyaklánc teljes hossza 50 cm.

Háromszinű fonot nyaklánc. A fonás szélessége kb 25 cm. Akár az arany akár az ezüst a kedvenced kínálatunkban számtalan különféle fazonú női nyaklánc vár Rád melyek közt biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illeszkedőt. Kollekció 47 390 Ft Modell.

A fonás szélessége kb 25 cm. Minőségi arany láncokat találsz nálunk pazar lehetőségetek van a választásra. Méret 45 cm 55.

A három színű arany láncszemek teszik az ékszert különlegessé. Egyedi méretigényét kérem a rendelés elküldésekor a megjegyzés rovatban jelezze. A nyaklánc fonott része 40 cm melyet egy 10 cm lánchosszabbító egészít ki így a fonott nyaklánc teljes hossza 50 cm.

Raktáron Fehérarany nyaklánc Szív 52 390 Ft Modell. Arany színű csavart mintás nemesacél nyaklánc. Tekintsd meg a kínálatunkat e kategóriában Nyakláncok.

Lepd meg kedvesed a különleges alkalomra egy különleges ajándékkal. Swarovksi kristályokkal készült Karkötő kerülete. Vékony fonott arany nyaklánc – most csak 43035 Ft-ért az Ékszershop webáruház Női arany nyaklánc kategóriájában.

Aranyékszereink között arany fülbevalót és arany nyakláncot is megtalálhatsz. Arany óra Női óra Férfi óra Cardy Helvetia Merion Tiko-Time QQ 30 napos pénz visszafizetési garancia Ingyenes szállítás 30000 Ft-tól Ingyenes díszcsomagolás Minden csomagban meglepetés Keress minket 36205795532 info. Férfi nyaklánc Fantázia lánc Acél nyaklánc Óra.

Nagyon fontos hogy döntsétek el már a vásárlás előtt hogy alkalmi lesz a nyaklánc egy-egy eseményre és ruhához lesz hordva vagy mindig fogjátok viselni. A nyakláncoknak ugyanis jelentése van. A nyakláncok jól elrendezett kategóriákban tekinthetők meg különféle anyagokból kezdve klasszikus arany vagy ezüst formában a népszerű rozsdamentes acélig vagy stílusos kaucsukig.

Érdekes ez a váltás különösen annak fényében hogy esztendőkkel ezelőtt sokan még idegenkedtek mindentől ami eltért az arany-ezüst kettős által létrehozott megjelenéstől. A nyaklánc sok esetben egyedi hiszen nyakláncot ajándékba kapni azt jelenti hogy az illető akitől kapjuk kellő figyelmet fordít megjelenésre ismeri a stílust tudja hogy milyen nyakékeket ékszereket kedvel. Raktáron Fehér aranyból készült.

Szemezgess különféle színek medálok és minták. A fonás szélessége kb 25 cm. A fehérarany nyaklánc az utóbbi években mind nagyobb népszerűségnek örvend.

Fonott arany nyaklánc – most csak 49385 Ft-ért az Ékszershop webáruház Női arany nyaklánc kategóriájában. Ez a felfelé ívelő tendencia egyébként megfigyelhető az összes fehérarany felhasználásával készülő ékmodellnél. Több mint 900 nyaklánc széles választéka olcsóbb kivitelben már akár 25 300 Ft -tól a különböző színű formájú stílusú és méretű luxus gyémánt nyakláncig.

Legyen az egy pillangós holdas betűs vagy lakat nyaklánc netalántán egy ismét reneszánszát élő choker nyaklánc nálunk biztosan akad egy kiegészítő minden alkalomra. Segítünk kiválasztani a terméket. 300000 – 5000 Ft.

Fonott bőr nyaklánc feketében – 3 mm. Szinte kizárt hogy allergiát okozhat. A becsült súly és ár a 42 cm-es nyakláncra vonatkozik.

14 karátos aranyból préselt technológiával készült. Rendelj 1600 előtt és még ma futárhoz kerül a csomagod Nézd meg a szállítási opciókat. Nyakláncok 1 750 Ft kedvezmény az első vásárláskor.

Raktáron Arany nyaklánc M betűvel 36 350 Ft 40 390 Ft. Raktáron Életfa nyaklánc VIP. A fonás szélessége kb 25 cm.

Sárga arany nyakláncok 1 ÚJDONSÁG. Egyedi méretigényét kérem a rendelés elküldésekor a megjegyzés rovatban jelezze. Árak innen kezdve 3 990 Ft 365 nap visszatérítés Büszkék vagyunk a vásárlói megelégedettségre.

Nyaklánc gravírozó táblával és iZlato szívvel 36 170 Ft 40 190 Ft.


Ket Szinu Fonott Ezust Lap Nyaklanc Chain Necklace Necklace Chain


Legkelendobb Amazon Klasszikus Illeszkedes Harom Szinu Fonott Nyaklanc Masteruid Com


Ezust Fonott Nyaklanc Akcios Ezust Nyaklancok


Legkelendobb Amazon Klasszikus Illeszkedes Harom Szinu Fonott Nyaklanc Masteruid Com


Legkelendobb Amazon Klasszikus Illeszkedes Harom Szinu Fonott Nyaklanc Masteruid Com


Aranyhaj Tincsei Fenyes Harom Szinu Nyaklanc Aranyozott Ezust Lanc Karlanc Ezust Ekszerek Tobb 1000 Ezust Ekszer Szuper Aron


Sok Divatos Uzlet Elado Olcso Haromszinu Fonot Nyaklanc Masteruid Com


Ezust 3 Soros Fonott Nyaklanc Emag Hu


63 Ezust Nyaklancok Ideas Ezust Nyaklancok Ezust Ekszer

Leave a Reply