Hold Nyaklánc

Hold Nyaklánc

Hold és csillag ezüst nyaklánc 45 cm hosszú lánc medál. 18×21 mm Lánc mérete.


Rendeles Divat Nyaklanc Uj Divat Ekszerek 2 Reteg Csillag Hold Lanc Nyaklanc Szep Ajandek A Nok Lany Nyaklanc Medalok Rajt Olcso News

Kiválóan illeszkedik az elegáns és a mindennapi viselethez.

Hold nyaklánc. Bika csillagjegy Rodonit – Rózsakvarc 8 mm ásvány karkötő acél köztesekkel. A lánc antiallergén 43 cm de kérésre lehet hosszabb rövidebb vagy ha még 2-4 gyöngyöt szeretnél a láncba az megoldható. A CLEAN letisztult elegáns darabjai minden alkalomhoz és stílushoz kiválóan illenekA márka egyik fontos alappillére a fenntarthatóság ami minden munkámban jelen van.

Igyekszem ugyanis mások által már haszontalannak ítélt alapanyagból dolgozni ezért a munkáim nagyrésze újrahasznosított üvegből üvegtörmelékből készül. Hold csillag ezüst nyaklánc utolsó darab Szállítás 1-2 nap. 5 g Medál mérete.

45 cm Ár tartalma. Ásvány nyakláncaink a Te méretedre készülnek. Számos modell közül lehet választani a.

Szemezgess különféle színek medálok és minták. 8 mm-es ásvány nyaklánc. AKCIÓ – Hold alakú nyaklánc leírása.

Utolsó 2 db raktáron. A nyakláncok jól elrendezett kategóriákban tekinthetők meg különféle anyagokból kezdve klasszikus arany vagy ezüst formában a népszerű rozsdamentes acélig vagy stílusos kaucsukig. 6890 Ft 2790 Ft.

12 x 10 mm súly. Annyi a dolgod hogy kiválasztod a méretet mi pedig elkészítjük. Akár az arany akár az ezüst a kedvenced kínálatunkban számtalan különféle fazonú női nyaklánc vár Rád melyek közt biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illeszkedőt.

Több mint 900 nyaklánc széles választéka olcsóbb kivitelben már akár 25 300 Ft -tól a különböző színű formájú stílusú és méretű luxus gyémánt nyakláncig. Hold medálos acél nyaklánc mikrocirkóniával Kiváló minőségű antiallergén nemesacélból készült precíz kidolgozású nyaklánc hold alakú medállal sok apró csillogó kristállyal díszítve. A ONE Arany Színű Aranyozott Titánium Női Nyaklánc Cirkónia Kövekkel.

Az alapanyag könnyű és nem törékeny. Szivárvány Holdkő ásvány nyaklánc 5 mm. Nagyon szép barázdás felületű hold medál egy távol-keleti kristály gyöngyel díszítve mely irizáló.

1 db termékre vonatkozóan 600 Ft. Kőhatású alapanyagból gránitszemcsék kötőanyag készítettem a medált a felülete csiszolt és lakkozott mindkét oldala egyforma. Ez a felfelé ívelő tendencia egyébként megfigyelhető az összes fehérarany felhasználásával készülő ékmodellnél.

A nyaklánc szett klasszikus és egyszerű kialakítású tökéletesen kiemeli a természetes női szépséget. Minden nyakláncot nemesacél fém alkatrésszel szerelünk. Nálunk nincs kifogyott méret mi valóban rendelhető termékeket kínálunk.

Ezért tettünk róla hogy belevonjuk ezt a kategóriát a tematikus ékszereink sorozatába. Trendi termékeim egyike ez a nyaklánc. 6 mm-es ásvány nyaklánc.

A medál átmérője 45 cm. Kiválóan illeszkedik az elegáns és a mindennapi viselethez. Hold medálos acél nyaklánc mikrocirkóniával Kiváló minőségű antiallergén nemesacélból készült precíz kidolgozású nyaklánc hold alakú medállal sok apró csillogó kristállyal díszítve.

A ONE Titániumból Készült Nagy Swarovski Köves Nyaklánc. Nyakláncok kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. A csillagokat a Holdat és a Napot ábrázoló ékszerek mindig nagy népszerűségnek örvendtek főleg a lányok és a tizenévesek körében.

5 g Medál mérete. Érdekes ez a váltás különösen annak fényében hogy esztendőkkel ezelőtt sokan még idegenkedtek mindentől ami eltért az arany-ezüst kettős által létrehozott megjelenéstől. Díszdobozban spirituális üzenettel buborékos tasakban küldöm.

A hold 3 cm a közte lévő lelógó kristály 2 cm. Ragyogást szerencsét igazságot és reményt jelent míg a hold nőiességet titokzatosságot szimbolizál. Ásvány függős nyaklánc ezüst lápisz lazuli.

Hold és csillag nyaklánc ami rengetek jelentéssel bír. Hold nyaklánc arany színű 2 490 Ft A nyaklánc szett klasszikus és egyszerű kialakítású tökéletesen kiemeli a természetes női szépséget. Jelenlegi akciónk keretén belül minden terméket INGYEN postázunk.

Bátor hold nyaklánc szerencsét barátság iránytű medál lánc y nyaklánc üzenetkártya ajándék kártyával ezüst hold 8574001 USD 164 USD 648 75 KEDVEZMÉNY. Nézze meg Nyakláncok kategóriánk kínálatát. Elsőbbségi ajánlott levélküldeményként kerül postázásra.

A nyaklánc hossza 43 cm karneol ásványgyöngyök díszítik delfinkapoccsal záródik. Legyen az egy pillangós holdas betűs vagy lakat nyaklánc netalántán egy ismét reneszánszát élő choker nyaklánc nálunk biztosan akad egy kiegészítő minden alkalomra. A fehérarany nyaklánc az utóbbi években mind nagyobb népszerűségnek örvend.


Hold Es Csillagok Nyaklanc 999 Ft Egyeb Nyaklancok


Nemesacel Hold Cirkoniaval Nyaklanc Bizsu Nyaklancok Nyaklanc Ekszer


Divat Noi Ko Ragyog A Hold Varazsa Vilagito Ko Nyaklancok Medalok Divat Nagykereskedelmi Nyilatkozat Nyaklanc Ekszer


Necklace With Crescent Moon Pendant Thomas Sabo


Thomas Sabo Kiraly Arany Hold Nyaklanc Ke1826 959 7 L45


Swarovski Hold Es Csillag Roze Nyaklanc 5489534


108 Arany Kristaly Hold Nyaklanc Boho Noi Tobbretegu Hosszu Lanc Medal Crystal Choker Nyaklanc Ekszer


Thomas Sabo Kiralyi Ezust Hold Nyaklanc Ke1826 643 14 L45


Ezust Nyaklanc Hold Orion 5248 00 Lanc Medal Vivantis Hu A Penztarcatol A Parfumig

Leave a Reply