Menyecske Nyaklánc

Menyecske Nyaklánc

Swarovski medálos és kristályos karkőtők. A címzettet a posta sehogy nem értesíti neki kell keresnie a levelét.


Menyecske Ekszerek Menyecske Hajdiszek Szeszeekszer

Fiatalos egyedi fémmentes nyaklánc.

Menyecske nyaklánc. Ajánljuk az ékszert ünnepi alkalmakra esküvői kiegészítőként menyasszony részére menyecske ékszernek. Postán maradó szállítási mód. Cirkónia és kristály ékszerek.

Ilyenkor annyi a kényelmetlenség hogy a címzettnek be kell ballagnia a körzeti vagy az általa választott egyéb postahivatalba és ott személyesen tudja átvenni a levél-csomagot. Vörös korall ásvány nyaklánc minimalista menyecske ékszer. Swarovski alkalmi menyasszonyi nyakláncok ékszerszettek.

Esküvői menyasszonyi nyaklánc swarovszki kristály SL-ESW03. A nyaklánc elhelyezkedésénél fogva a legfeltűnőbb ékszer. Ajánljuk a minimalista ékszerek kedvelőinek.

ÚJ strasszköves menyecske nyaklánc masnival 1990 HUF ÚJ strasszköves gyöngyös ékszerszett. A ruha mérete mellbőség 101cm derék bőség 81cm. Vörös korall ásvány nyaklánc antillergén menyecske ékszer bambusz korall ágacska.

45 cm Medál teljes hossza. Színes Koronák Diadémok Tiarák. Menyasszonyi karkötők és lábékszerek.

ÚJ strasszköves nyaklánc virágokkal pillangókkal 1990 HUF ÚJ strasszköves menyecske nyaklánc masnival. Koronák Nyakék-szettek Variációja. A címzettet a posta sehogy nem értesíti neki kell keresnie a levelét.

Ilyenkor annyi a kényelmetlenség hogy a címzettnek be kell ballagnia a körzeti vagy az általa választott egyéb postahivatalba és ott személyesen tudja átvenni a levél-csomagot. Kiemeli a dekoltázst jól megválasztva a ruhánk csodás kiegészítője bármilyen alkalommal. Menyecske ruha leírása késztermék azonnal szállítható.

Különleges formájú bambusz korall medál rozsdamentes nyakperecen. 1cm Nikkelmentes nyaklánc gyöngyös medállal 3000 Ft. Antiallergén ékszer vörös korall ásvány nyaklánc menyecske ékszer Kényelmesen elegáns ékszer.

Nikkelmentes allergén anyagot nem tartalmazNyaklánc hossza. Keress egyéniségednek hangulatodnak megfelelő nyakláncot a választékban vagy keress minket ha színben. Arany színű Kristály-strasszos Koronák Tiarák Diadémok.

2 cm A nyaklánc jól kiegészíthető a Vörös Korall Keringő kollekció karkötőivel fülbevalóival. Szettben viselve harmóniát eleganciát tükröz még a mai gyorsan változó divat világában is. A lánc minden eleme ezüst.

35cmFélgömb alakú gyöngy átmérője. Csodaszép Menyecske sujtás nyaklánc kézműves egyenesen epiteszhobby magyar alkotó műhelyéből. Akár az arany akár az ezüst a kedvenced kínálatunkban számtalan különféle fazonú női nyaklánc vár Rád melyek közt biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illeszkedőt.

Menyecske szett nyaklánc-kardísz 194353. Postán maradó szállítási mód. Legyen az egy pillangós holdas betűs vagy lakat nyaklánc netalántán egy ismét reneszánszát élő choker nyaklánc nálunk biztosan akad egy kiegészítő minden alkalomra.

A ruha egyedi tervezésű fölső rész kézi munkával készült a csipke kézzel let felvarrva. Szemezgess különféle színek medálok és minták. Szabálytalan formájú vörös korall medál vékony ezüstláncon.


Menyecske Sujtas Ekszer Szett Kezmuves Sujtas Ekszer


Voros Korall Keringo Nyaklanc Ekszer Voros Korall Keramiagyongy Eskuvo Menyecske Crochet Necklace Necklace Jewelry


Piros Szinnel Kombinalt Menyecske Ekszerek Eskuvore


Piros Szinnel Kombinalt Menyecske Ekszerek Eskuvore


Piros Feher Menyecske Sujtas Ekszer Szett Kezmuves Sujtas Ekszer


Menyecske Ekszerek Menyecske Hajdiszek Szeszeekszer


Menyecske Sujtas Nyaklanc Meska Hu


Menyecske Ekszerek Menyecske Hajdiszek Szeszeekszer


Menyecske Nyaklanc Tika Virag

Leave a Reply