Névre Szóló Katonai Nyaklánc

Névre Szóló Katonai Nyaklánc

A medál átmérője 2 cm 6 mm vastag pamutzsinórra fűztem két kicsi fagolyóval. Névre szóló rágcsalánc árak.


Nevre Szolo Feliratos Nyaklanc Feliratos Nyaklancok

Kasírozott táblaképek akasztóval UV-védelemmel ellátva.

Névre szóló katonai nyaklánc. Színe mintázata és kedvezőbb ára miatt ma már egyre népszerűbb és rengeteg ékszerbe használják díszítésként az Andokban is. Válassz egy nyakláncot kérd rá gyermeked nevét vagy nevének kezdőbetűjét. Élénk kék színű türkinit nyaklánc.

Kérésre fülbevalót gyűrűt is. A választott színeket és a kért neveket üzenetben tudod megírni nekem rendeléskor. Személyre szabott fényképes zokni.

Az 5 legnépszerűbb ajándék stílusos partner számára. Egyágú lánc 11-13db kis- és közepes méretű gyöngyből áll névvel együttfigura és csíptető 3690Ft. Névre szóló színes húsvéti nyuszi leírása.

A nyulakat színre festve vágom a rájuk ragasztott nevet és a szívet formázó orrot pedig natúr fatáblából. AZ ÁR 1 DARAB NYAKLÁNCRA A BETŰT TARTÓ NYAKLÁNC. 45cm 5cm lánc hosszabbító A nyakláncra tetszés szerinti ékezet nélküli betűk vásárolhatók -külön kategóriában.

A medál fából készült a mintákat égetéssel készítem rá a betű természetesen szabadon választható a képeken látható stílusban. Gravírozott nyaklánc anyának 6490 Ft. Egyágú lánc 14-16db közepes- és nagy méretű díszítő gyöngyből áll névvel együttfigura és csíptető 4190 Ft.

Névre szóló nyaklánc 7-8-9 betűs 19900 Ft. Ha az anyukák virágok lennének anyának szóló bögre 2390 Ft. Lepjed meg kedvesed feleséged Édesanyád ezzel a kedves személyes ajándékkal.

Névre szóló nyaklánc 4-5-6 betűs 16900 Ft. Ezüst Álomfogó medál nyaklánccal 7900 Ft. Gyereksereg kulcstartó gravírozott 5590 Ft.

Amennyiben szót szeretnél rá 100 ft felár ellenében külön kérheted ezt az extrák résznél. Amiket választhat név monogram karakter. Kétágú lánc 17-20db közepes- és nagy méretű díszítő gyöngyből.

Tekintse meg a webáruházunk kínálatát ilyen ékszerekből és válassza ki a megfelelő terméket amivel egy kis örömöt tud csempészni a kisgyermek hétköznapjaiba. Feliratos bőr karkötő. Bármilyen névvel becenévvel vagy 1 szóval választhatod.

Személyre szóló ajándék örök divat. Fényképes vagy feliratos boxer short. Amiket választhat név monogram karakter stb.

Kiváló minőségű papírra nyomtatva. 45cm 5cm lánc hosszabbító. A Türkinit nem csak névben de küllemre is hasonlít a türkizhez.

Élénk kék színű türkinit nyaklánc. Névre szóló vagy fényképpel díszített sapka. 14k 7000Ftgramm Érdeklődj mobilon vagy üzenetben.

Nikkelmentes fém A lánc hossza. Névre szóló nyaklánc leírása. Biztosan Te is vágysz arra hogy gyermeked mindig veled legyen.

Névre szóló karácsonyfadísz üveg. Sziasztok Nyíregyháza-Nagykálló környékén aranyat vásárolunk fel jó áron. Kiváló minőségű matt fotópapírra nyomtatva A4-es 21 x 297 cm vagy A3-as 297 x 42 cm méretben.

Egyágú lánc 14-16db közepes- és nagy méretű díszítő gyöngyből áll névvel együttfigura és csíptető 4190 Ft. Fali dekorációk gyerekszobába konyhába nappaliba a DigiDekor-tól. Névre készülő húsvéti nyuszik kosárra akasztható formában akasztóval.

Névre szóló ajándék gyerekeknek. Idén mindenkinek lehet névre szóló gömbje a család karácsonyfáján. Gyönyörű Anyák napi képeslap édesanyáknak 750 Ft.

A lánc végén lánchosszabbítóval ellátott delfin csat van. Csillogó szárnyas koponya medálos nyaklánc ezüstből 7900 Ft. Kb1 cm 4 betűig ezüstből 15000- Ft 5 betű felett 18900- Ft.

Minden ékszerünk magas minőségű 14 karát arany bevonattal rendelkezik hogy ékszered időtálló örök. Paris doll ezüst medál nyaklánccal többféle 14900 Ft. CNS481 Névre szóló nyakörv kutyáknak és macskáknak 5300 Ft Részletek.

Kék szürke narancs rózsaszín és világos zöld. Igazi klasszikus gömbökre készítjük el neked a feliratot hogy a színes gyermekkori karácsonyotokat idézzük. Ezekkel a kis ékszerekkel ez most lehetővé válik.

Fényképes flip-flop papucs. 1-2 hét a készítési határidő de kérem érdeklődjön mert ha van raktáron. Design nyakék karkötő szett 53900 Ft.

Különböző hosszúságú stílusú betű sín van a név hosszúságának megfelelően optimális méretű sínre kerülnek a betűk. Hajnalcsillag ásványékszer csináld magad karkötő 5990 Ft 8090 Ft. Megrendelésre készült névre szóló nyaklánc.

347 likes 1 talking about this. Névre szóló dátumos falikép születésnapra csodaszép hableányos grafikákkal díszítve. A Türkinit nem csak névben de küllemre is hasonlít a türkizhez.

Aki szeretne ilyet írjon privátban. A névre szóló ékszerek lényege hogy betűnként lehet rájuk felfűzni az ünnepelt nevét. Cinderella ezüst medál lánccal 12000 Ft.

Gyönyörű faliképek a lakás minden helyiségébe. CNS483 Névre szóló nyakörv kutyáknak és macskáknak 5600 Ft Részletek. Színe mintázata és kedvezőbb ára miatt ma már egyre népszerűbb és rengeteg ékszerbe használják díszítésként az Andokban is.

Gyerek neves gravírozott ékszer 3490 Ft. Így válik ez az ékszer SAJÁTODDÁ így kap igazi jelentést számodra. Az ár csak a printre vonatkozik nem foglal magában képkeretet vagy egyéb dekorációs elemeket.

A nyakláncra tetszés szerinti ékezet nélküli betűk vásárolhatók -külön kategóriában. Készíttessen névre szóló medált nyaklánccal. Egyágú lánc kis- és közepes méretű gyöngyből áll névvel együttfigura és csíptető 3690Ft.

Lehet belőlük nyaklánc vagy karkötő de akár kulcstartóként vagy könyvjelzőként is funkcionálhat egy ilyen névre szóló ékszer.


Neves Medal Nyaklanc Karkoto Heimekszer Hu Arany Ezust Ekszerek Kulonleges Valaszteka


Nevre Szolo Feliratos Nyaklanc Feliratos Nyaklancok


Nyaklanc A Nevre Szolo Betukhoz Mykriszta Asvany Ekszer


Nevre Szolo Nyakek


Nyaklanc Guess Equilibre Ezust Kombinalt Peet


Ezustekszer Webaruhaz Egyedi Keszitesu Nevre Szolo Nyaklanc Ezustbol Rovid Keszitesi Es Szallitasi Hataridovel 925 Ezrelekes Ezustbol


Rettenthetetlen Citrom Taviro Nevre Szolo Arany Nyaklanc Opportunityeast Org


Nevre Szolo Feliratos Nyaklanc Feliratos Nyaklancok


Nevre Szolo Nyaklanc A Gemini Ekszertol

Leave a Reply