Nyaklánc Fektetett Medál

Nyaklánc Fektetett Medál

260 grammKülönleges 925 sterling ezüst szívek medál kerek csiszolású fehér és fekete gyémánt drágakövekkel. Ezüst medál az ABC betűi motívummal A-Z.


Faith Arany 14k Nyaklanc Sassy Classy

3 x 3 cm Szín.

Nyaklánc fektetett medál. 925-ös ezüstből is rendelhető. Antik medálos nyaklánc bézs. Élvezd a gyémánt páratlan csillogását és összehasonlíthatatlan színjátékát melyre csakis a valódi drágakövek képesek.

Akár 1-3 munkanapon belül. Részlet-55 Báli nyaklánc INGYENES szállítással. 110cttw fehér és fekete gyémánt Hosszúsága.

Részlet-68 Többrétegű gótikus nyaklánc INGYENES. Látogass el weboldalunkra és találd meg a legjobb ajánlatokat. 11 487 Ft 9 190 Ft.

Válaszd ki a megfelelő ékszert egyedi alkalmakra vagy hétköznapi viseletre egyaránt. IRON CROSS – VASKERESZT – Knights Templar Black Iron Cross Pendant. Részlet-55 Medál TWO CATS nyaklánccal INGYENES szállítással.

44 cm Medál mérete. Találd meg saját stílusú nyakláncodat akár a klasszikus vagy a legmodernebb ékszer divatirányzatok között. 14 karát finomságú 04 gramm tömegű 68 mm széles 15 cm hosszú fehér arany ródiumozott cirkónia köves kereszt alakú medál.

4572 cm hosszú és 07 mm széles Súly. Főképp a Celebrity kollekció széles választéka dominál amelyre ingyen gravírozzuk rá a saját szövegét. Keltsen ragyogó benyomást a női kristály nyakláncok egyikével.

Szíves Florance nyaklánc Silver 8 790 Ft 5 780 Ft. 6 280 Ft-56 Lajhár alakú medál. Classics Extravagant Signature és Symbols.

12000-Ft felett előreutalással INGYENES. 20 x 10 mm. Carone nyaklánc 7 800 Ft 4 390 Ft.

36 212 007 879. NyakláncnyakékláncGoldcity Nyaklánc hatalmas szín- és formaválasztékban kitűnő minőségben garanciával a GoldCity Ékszer Webáruházból. Különleges fémötvözet hegyi kristályokkal Hossza.

White Black gyémánt nyakláncok és medálok. A fektetett nyolcas a végtelenség határtalanság és az összefonódás jelképe. 925 sterling ezüst Drágakövek.

A kivételes nyakláncokat különböző formájú és mintájú medálokkal díszítve az aekszerekhu cirkóniákkal vagy kézi festésű zománccal is kínálja. 2 x 2 cm. Nyaklánc medál és drágakő.

A becsült súly és ár a 42 cm-es nyakláncra vonatkozik. Utolsó 5 db raktáron. 925 Ezüst Szívek Medál Gyémánt Drágakövekkel.

Nyaklánc medállal – nap. Szíves Florance nyaklánc Gold 8 900 Ft. Ezüsttel bevont nemesacél hegyi kristállyal Hossza.

Csillogását a domború félszem adja. GoldCity Ékszer Webáruház széles választékban kínál női és férfi láncokat nyakékeket melyeket akár a hozzáillő karkötővel együtt is megvásárolhatsz. Nagyszerű a mindennapi ruhákhoz.

Cink ötvözet A napellenző kinyitása után megjelenik az. A medál fektetett nyolcas alakú – végtelen szimbólum melynek a felületén egy vonalba tiszta kövek díszelegnek. 45 cm Medál mérete.

Részlet-50 Medál Eiffel-torony alakban tiszta ezüst szívvel. Nyaklánc YIN YANG CAT INGYENES szállítással. 50 cm Mellő méret.

Ólom- és nikkelmentes ékszerek melyeket fémallergiások és babák is viselhetnek. Részlet-60 Nyaklánc elesett kereszttel. A legtöbb ékszer nyaklánc fülbevaló karkötő karperec medál gyűrű karikagyűrű ékszerszett a tartós GOLD FILLED eljárással készül.

Vásárolja meg kedvenc ékszerét online. 12 mm Lánc méret. NYAKLÁNC kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ékszereket.

19 x 11 cm. A nyakláncok széles választékával várjuk. 6790 Ft 4490 Ft.

2 520 Ft-40 Gyöngy nyaklánc – fehér rózsaszín bézs INGYENES szállítással. Gyönyörű nap formájú medál belsejében feliratal. Te vagy az én napfényem.

1 250 Ft-72 Egyszarvú medál nyakláncon. Medálok Ekszer Eshop. 14 karátos aranyból préselt technológiával készült.

VIP Klub Intro 36 30 566. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Kisa Mikelanđelo Domacica Nyaklanc Fektetett Medal Thehoneyscript Com


Kisa Mikelanđelo Domacica Nyaklanc Fektetett Medal Thehoneyscript Com


14k Sarga Arany Nyakek Angyalszarnyak Feher Fenymazzal Diszitve Ekszer Eshop


Uj Koncepcio Olyan Olcso Eladas Nyaklanc Fektetett Medal 1 Stop Service Shop Com


Uj Koncepcio Olyan Olcso Eladas Nyaklanc Fektetett Medal 1 Stop Service Shop Com


Nemesacel Kereszt Medal Nyaklanccal


Uj Koncepcio Olyan Olcso Eladas Nyaklanc Fektetett Medal 1 Stop Service Shop Com


Nyaklanc Lanc Es Vegtelen Szimbolum Tiszta Kovek Ezust 925 Ekszer Eshop


Kisa Mikelanđelo Domacica Nyaklanc Fektetett Medal Thehoneyscript Com

Leave a Reply