Pandora Szív Alakú Nyaklánc

Pandora Szív Alakú Nyaklánc

A kapocs hátulján a család felirat és levél részletek emelik ki a családi kötelékek fontosságát. Viseld akár három charmmal függővel.


Pandora Kiemelt Sziv Nyaklanc M 398425c01 45 Sofia Sk

Összes anyag Sterling ezüst Pandora Shine fülbevalók Pandora Rose fülbevalók Tűzzománc fülbevalók Ékköves fülbevalók.

Pandora szív alakú nyaklánc. La livaison est gratuite à partir de 75 dachat. Ismerd meg Te is szív alakú swarovski nyaklánc kínálatunkat. A Pandora nyakláncok viselése mérete.

Szives swarovski kristályos nyakláncok 4200 ft-tól gyere és nézz szét a szives swarovski nyakláncok közt ft-tól. Rendelje meg még ma a kedvenc kiegészítőjét. A moments nyakláncokon a moments karkötőhöz hasonlóan gyűjtheted a charmokat.

A legtöbb lánc mérete több hosszúságban is állítható így hordhatók egészen magasan vagy hosszan leengedve hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Tedd még romantikusabbá a stílusodat a Pandora Moments szív alakú O medállal. A Pandora kézzel megmunkált függői és láncai önállóan is egy szett meghatározó darabjaivá válhatnak de viselhetők egymásra rétegezve is.

Fejezd ki szeretetedet édesanyád iránt ezzel a kétoldalú sterling ezüst függő charmmal. A geometriai vonalak és a modern építészet ihlette. Annonce Célébrez toutes les mamans avec Pandora.

Légy mindig elegáns a Pavé kör logó T-alakú szív nyaklánccal. Un bracelet offert dès 109 dachat. Szives Swarovski nyakláncot keresel.

PANDORA Pavé kör logó T-alakú szív nyaklánc – 399050C01-80 14 nap visszaküldési garancia 22 ezer Ft feletti rendelésnél díjmentes házhozszállítás. Découvrez la nouvelle collection. A kisebb apró gyöngyökkel kirakott kört körbeöleli a nagyobb amelyen szív alakú kivágások pavé és a Pandora logó látható.

Viseld szív alakú fülbevalóval a szeretetteljes összeállításért. Tetejének mesés rózsaszín cirkónia ad különleges csillogást. La livaison est gratuite à partir de 75 dachat.

A ONE Fekete Színű Ezüst Színű Szív Alakú Páros Nyaklánc I Love U Felirattal – Pároknak. A kapocs a szív alakú gomb megnyomásával nyitható. A charm hátoldalát rózsaszín kézzel felvitt tűzzománc díszíti míg elülső részén a MUM áttört felirat látható szív alakú részletekkel.

A Pandora nyakláncok anyaga. Katt ide mert itt több 100 szives swarovski nyaklánc kapható. A minden hangulatodhoz illő kézzel megmunkált sterling ezüst állítható nyakláncot szikrázó áttetsző cirkónia kövek díszítik.

Lánc két karikával és T-alakú. A kézzel megmunkált sterling ezüst ékszert a népszerű kígyólánc textúra díszíti a szív alakú medál pedig döntött pozícióban függ a gömb alakú kapocs alatt melyen a Pandora logó látható. A hátoldalán az I love you gravírozás látható így.

A kézzel megmunkált etikus forrásból származó gyönyörű és nőies sterling ezüst dizájnokat olyan részletek díszítik mint a szív alakú bemetszések és pontozott díszítés. A kézzel megmunkált sterling ezüst ékszer szív alakú medálja polírozott 14 karátos arany felülettel ragyog. Itt az ideje hogy ragyogjon a PANDORA Signature kollekcióval amely három jellegzetes elemet ötvöz magában nevezetesen az O-t koronával a szíveket és a csillogó pavét.

A nyaklánc hossza csúszókapoccsal állítható. Pandora ékszer Ezüst nyaklánc sliding kapoccsal 14 500 Ft Pandora ékszer Moments ezüst multi kígyólánc karkötő 20 500 Ft Pandora ékszer. Találd meg a tökéletes.

Kiemeli a nyakvonal szépségét és szívünk közelébe férkőzik minden értelemben. Tartsd közel magadhoz azokat akiket szeretsz a családfa kígyólánc karkötővel. A láncon két dupla kör látható.

A Pandora nyakláncok klasszikusak elegánsak némelyik ragyogó a Pandora szívekkel díszített. A fa az élet szimbóluma szimbolizálja a kapcsolatot a családdal és az ősökkel akikhez mindig fordulhat. Pandora szív alakú petite nyaklánc – 590544-60 a kategóriában 18800 Ft-os áron lehet a Tiéd ha nálunk vásárolsz.

Válassz sterling ezüst gyűrűt a Pandora széles gyűrűválasztékából. Tekintsd meg változatos kínálatunkat. Nyaklánc stílustörténetek Találd meg a tökéletes párosítást Pandora Moments O medál.

Pandora szív alakú nyaklánc – 397230CZ-60 25600 Ft-ért termék az Órashop karóra webáruház Pandora nyakláncok kategóriájában. Villámnézet A One Rozé Arany Színű Rozsdamentes Acél Nyaklánc. Webáruházunkban olcsón szerezheted be a dekoratív és elegáns ékszereket.

A nyaklánc az öltözetünk központi fontosságú eleme. – Pandora stílusú HAJBAVALÓ. PANDORA női ezüst nyaklánc szív alakú medállal a családfa szimbólumával.

A lánc végét apró részlet díszíti levelekkel ellátott ágak formájában. Minőségi és mégis rendkívül kedvező árú swarovski kristályos nyakláncok a legkedvezőbb. Moments ezüst karkötő szív alakú zárral 17 900 Ft.

Vagy lepj meg valakit és mutasd meg mennyire szereted. A vékony láncokon a függő charmokat medálként is viselheted. Villámnézet A ONE Kék Színű Strasszokkal És Kövekkel Díszített Női Nyaklánc.

Összes fülbevaló Karika fülbevalók Gombfülbevalók Függő Fülbevalók. Széles választékunkban nem lesz nehéz megtalálni azt a karóra modellt amely minden szempontból kielégíti az igényeit. Az áttört kapoccsal és szikrázó cirkóniával ragyogó szív alakú családfa Pandora Moments karkötő azokat a kötelékeket képviseli amelyek biztos talajt adnak neked.

Un bracelet offert dès 109 dachat. Annonce Célébrez toutes les mamans avec Pandora. Découvrez la nouvelle collection.


Pandora Asszimetrikus Sziv Nyaklanc 397797cz 45


Sziv Alaku Medal 390355cz Nyaklancok Es Medalok Pandora


Pandora Sziv Alaku Medal Elem 792119en23


Pandora Ekszer Szereto Szivek Ezust Nyaklanc 590534cz 45


Pandora Sziv Alaku Nyaklanc 397230cz 60 Pandora Nyaklancok Orashop Hu Karora Webaruhaz Hatalmas Kinalattal


Pandora Ekszer Csillogo Aszimmetrikus Sziv Ezust Nyaklanc 398688c01 50


Pandora Ekszer Petite Nyithato Sziv Medal Nyaklanccal 590544 60


Pandora Ekszer Csillogo Sziv Alaku Lebego Medal 797248cz


Pandora Sziv Alaku Nyaklanc 397230cz 60 Pandora Nyaklancok

Leave a Reply