Papírból Nyaklánc

Papírból Nyaklánc

Magyar cég vagyunk Magyarországról küldjük a termékeket. 1 cm hosszúak 6-7 mm vastagságúak 50 db van belőlük.


Papir Gyongy Galaxy Fan Nyaklanc 7 Lepes 2021

Itt most megmutathatod hogy milyen kreatív vagy.

Papírból nyaklánc. Hosszú ék alakú csíkokat kell a papírból kivágni majd egy hurkapálcára feltekerni. Színük a fehér és a kék különböző keveréke bennem a jégmezők világát idézi innen származik a neve is. Csavarjuk fel a csíkot akár hurkapálcikára is felcsavarhatjuk.

Téglalap alakú ajándékdoboz ékszerekhez papírból fedelén masnival. Örömmel mutatom be az alkotásokat melyeket újrahasznosított anyagokból készítettünk. Rózsaarany – ez a hivatalos színe annak a dekortollnak amivel az impregnált papírból készült gyöngyöket díszítettem.

Színes papírból készült ajándékdoboz masnival gyűrűnek és fülbevalóknak. A nyaklánc teljes hossza 90 cm akár kétsorosan is hordható. Kézműves alkotások papírból.

A nyaklánc hengeres gyöngyei újrahasznosított papírokból reklámanyagok prospektusok készültek. Jégkorszak nyaklánc újrahasznosított papírból leírása késztermék azonnal szállítható. Az első 20 ajándék.

Így lehet készíteni krepp papírból virágot majd csokrot. Viaszolt szálra fűztem őket akrilgyöngyökkel váltakozva a lánc hossza 50 cm kapoccsal zárul. A csokor izgalmasabbá tehető ha a virág közepébe egy bonbont teszel.

Vágjunk a papírból hosszúkás elvékonyodó csíkokat. Rózsaarany nyaklánc újrahasznosított papírból leírása késztermék azonnal szállítható. Ősrégi majd fél évszázados fényes már megsárgult papír az alapja ennek a nyakláncnak.

Kreatív újrahasznosítás újságpapírból és papírból Kreatív újrahasznosítás befőttes üvegekből Kreatív újrahasznosítás egyéb alapanyagokból. Bohém egyedi papírból kézzel készített nyaklánc. Milyen anyagból van a nyaklánc.

A nyaklánc hengeres gyöngyei 40 db kidobásra ítélt impregnált papírokból reklámanyagok prospektusok stb készültek. Többek közt hipoallergén nem korrodálódik nem feketedik nem deformálódik és a víztől sem lesz baja. Legyél a legjobbak között.

Afrika stílusú nyaklánc papírból Fekete és fehér papírcsíkokból készült ez a nyaklánc. Az én csokromban is látható p. Megfordítható mert a medál két oldala különböző mintával van ellátva.

Gumis damilra fűztem őket fagyöngyökkel váltakozva a lánc hossza 66 cm de ezen. Fekete-arany nyaklánc újrahasznosított papírból leírása késztermék azonnal szállítható. Téglalap alakú ajándékdoboz ékszerekhez papírból fedelén masnival.

Vidám árnyak nyaklánc újrahasznosított papírból leírása késztermék azonnal szállítható. Június 4-én az Ökoiskolák díjátadó ünnepségén bemutatásra kerülnek a kreatív szépen kivitelezett munkák. A gyöngyök 2 cm hosszúak kb 6-7 mm vastagok 40 db van belőlük.

Fűzzük át a papírgyöngyeinken a cérnát és el is készült a nyaklánc. Gyűjtöttük a színes magazinokat újságokat akkor még nem volt olyan nagy számban mint manapság válogattuk a színes oldalakat majd rajzoltunk vágtunk ragasztottunk és tekertünk. Örömmel mutatom be az alkotásokat melyeket újrahasznosított anyagokból készítettünk.

Ha megszáradt lakkfilccel rajzoljunk rá mintákat majd mehet egy bőrszálra és kész is az Afrika nyaklánc. Nemesacélból készült ennek számos előnye van. Tetszőleges színű papírokat használhatunk mindehhez.

Fekete és arany csíkozású. Az előző nyakláncokat és az itt lévő gyöngyöket látva eszembe jutott hogy gyerekkoromban ugyanilyen gyöngyöket készítettünk papírból. Tervezz mint egy divatdiktátor és valósítsd meg ötleteidet.

Kicsit be lehet ragasztózni a csíkok közepét. Mérete 5 x 8 cm magassága 25 cm. A papír végét ragasztózzuk be.

1 cm hosszúak kb. Cégünk 7 éve alakult azóta változatlan a székhelyünk és a tulajdonosi háttér. Minél hosszabb a papírcsík annál kerekebb gyöngyeink lesznek.

Mérete 5 x 8 cm magassága 25 cm. 6 mm vastagságúak dekortollal díszítettek lakkozottak. Lehet kitűző nyaklánc karkötő.

Utazás nyaklánc újrahasznosított papírból szállítása Személyes átvétel csak lakóhelyemen és környékén lehetséges minden más esetben postai úton küldöm az árut a vételár számlámra való megérkezése után. Három vagy több termék egyidejű megvásárlása esetén a postaköltséget átvállalom. Gumis damilra fűztem őket akrilgyöngyökkel váltakozva.

Az elkészült gyöngyöket jó hosszú zsinegre felfűztük s két. Ha tetszik és szeretnéd.


Szinvilag Nyaklanc Ujrahasznositott Papirbol Molma Meska Hu Statement Necklace Charm Bracelet Jewelry


Kivalo Arak Labakon Erkezo Nyaklanc Keszites Papirbol Alexoloughlinsplace Com


Kek Ezust Nyaklanc Ujrahasznositott Papirbol Meska Hu


Kivalo Arak Labakon Erkezo Nyaklanc Keszites Papirbol Alexoloughlinsplace Com


Info Mora Kepgaleria Kepek Adventi Kezmuveskedeshez Nyaklanc Papirbol


Kivalo Arak Labakon Erkezo Nyaklanc Keszites Papirbol Alexoloughlinsplace Com


Piroska Nyaklanc Ujrahasznositott Papirbol Meska Hu


Kivalo Arak Labakon Erkezo Nyaklanc Keszites Papirbol Alexoloughlinsplace Com


Szepseges Rozsda Nyaklanc Ujrahasznositott Papirbol Meska Hu Italian Charm Bracelet Jewelry Charm Bracelet

Leave a Reply