Puli Nyaklánc

Puli Nyaklánc

—– Több mint 124 fajta kutya között ott várakozik az Ön kutyája is. Fekete cicás nyaklánc – ugrásra készen.


Ezust Ulo Puli Kutya Medal Baldor Lovasekszer Equestrian

Puli kutya leírása késztermék azonnal szállítható.

Puli nyaklánc. Ki ne szeretné a mókás kinézetű magyar pulit. AMIT A NYAKLÁNCRÓL TUDNI KELL. A nyaklánc élőben is csinos darab.

Részletek megtekintése 44990 Ft. Bol-dog Egyedi kutyás ajándéktárgyak. Bol-dog Egyedi kutyás ajándéktárgyak.

Unisex bőr karkötő Love My Dog felirattal. Kutyás ékszereket találhatsz nálunk de ha más állat a kedvenced akkor is keress minket bátran. Yorkshire terrier kontúros nyaklánc.

Egyedi és különleges ajándék lehet egy puli rajongónak de gyerekeknek is jó játszótársa lehet. Ha jól van tartva és a szőre is kezelve van hihetetlenül tudnak kinézni a járásukat futásukat pedig csak csodálni lehet. A nyaklánc nem méretarányos hiszen tudjuk hogy egy goldinak HATALMAS szíve van.

De azért így is rettentő aranyos ez a golden retrievert. Egy valódi statement nyaklánc igazán különlegessé teszi megjelenésedet legyen az bármilyen alkalom. A Habibi nyaklánc jelentése magyarul szerelmem és ennek megfelelően a.

A márka milánói műhelyében készült Marina Foss. Kézműves Medál egyenesen Baldor magyar alkotó műhelyéből. Egy igazi statement nyaklánc igazán különlegessé teszi megjelenésedet legyen.

Staffordshire terrier unisex bőr. A márka milánói műhelyében készült Marina Foss. Akár az arany akár az ezüst a kedvenced kínálatunkban számtalan különféle fazonú női nyaklánc vár Rád melyek közt biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illeszkedőt.

Tappancsos unisex bőr karkötő. Puli nyaklánc Marina Fossati 44990 Ft. Ki ne szeretné a mókás kinézetű magyar pulit.

A készlet 6db gömböt tartalmaz így az egész fán dekoratívan el tudod helyezni vagy ha több fátok. Minden puli rajongónak kötelező darab Karácsonykor. Válasszon kedvére kifogyhatatlan ezüst kutyás ékszer.

Részletek megtekintése 44990 Ft. Egy valódi statement nyaklánc igazán különlegessé teszi megjelenésedet legyen az bármilyen alkalom. Labrador unisex bőr karkötő.

Puli kutya 1póz Ezüst kutyás ékszer medál. Testét horgoltam és a szőre szálanként van rácsomózva. Pitbull unisex bőr karkötő.

Csodaszép Puli gazdiknak álló puli medál Rendelhető. Golden retriever szíves nyaklánc. 12000 ft medál számlával.

Kb 26cm magas és 40 cm hosszú. Amstaff kontúros nyaklánc. Réz alap ezüstözve amely króm és nikkel mentes így allergiások is hordhatjákMedál mérete.

Réz alap ezüstözve amely króm és nikkel mentes így allergiások is hordhatjákMedál. Kis méretű ezüst színű puli alakú medál klasszikus lánconMedál anyaga. Golden retriever szíves nyaklánc.

Legyen az egy pillangós holdas betűs vagy lakat nyaklánc netalántán egy ismét reneszánszát élő choker nyaklánc nálunk biztosan akad egy kiegészítő minden. Acélsodrony műanyag bevonattal így a nyaklánc ezen része sem allergizáLánc hossza. Puli nyaklánc Marina Fossati 44990 Ft.

AMIT A NYAKLÁNCRÓL TUDNI KELL. Dobermann unisex bőr karkötő. Mineral Magic nyaklánc Marina Fossati 34990 Ft.

– az EZÜST LÁNCOK menüpontban a medálokhoz vásárolható tömör ezüst nyaklánc 925 finomságú. Ha jól van tartva és a szőre is kezelve van hihetetlenül tudnak kinézni a járásukat futásukat pedig csak csodálni lehet. Ajándékba vettem és a gazdájának is nagyon tetszett.

Ez a stilizált medál a pulik jellegzetes kinézetét próbálja utánozni. Kis méretű ezüst színű puli alakú medál klasszikus lánconMedál anyaga. Németjuhász unisex bőr karkötő.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Pomerániai törpespicc kontúros nyaklánc. Elfogyott Elfogyott Habibi nyaklánc Crystal Haze 32490 Ft.

8 cm-es üveggömb egy fekete és egy fehér magyar puli fotójával tappancsokkal és Merry Christmas felirattal. Skót terrier szíves nyaklánc.


Puli Konturos Nyaklanc Bol Dog Egyedi Kutyas Ajandektargyak


Puli Nyaklanc Orsiekszer


Puli Kutya Nyaklanc Halskette Necklace Leather Bracelet Bracelets Jewelry


Puli Medal Nyaklanccal Emag Hu


Puli Nyaklanc Meska Hu


Ezust Puli Kutya Fej Medal Baldor Lovasekszer Equestrian


Puli Konturos Nyaklanc Bol Dog Egyedi Kutyas Ajandektargyak


Ezust Puli Kutya Fej Medal Baldor Lovasekszer Equestrian


Puli Gazdiknak Allo Puli Medal Rendelheto Meska Hu

Leave a Reply