Swarovski Ródium Bevonatú Swan Hattyú Nyaklánc Világos Kristály Pavé

Swarovski Ródium Bevonatú Swan Hattyú Nyaklánc Világos Kristály Pavé

Ez a klasszikus kristály pavé foglalatú négyzet alakú kristálykővel díszített ékszer szinte minden öltözékhez jól illik és évek múltán is divatos marad. A medál mérete 1 x 1 cm a hozzátartozó lánc hossza 38 cm.


Swarovski Iconic Swan Pendant Multi Coloured Rhodium Plated Swarovski Com

ár 37 90000 Ft Részlet.

Swarovski ródium bevonatú swan hattyú nyaklánc világos kristály pavé. 3 cm x 05 cm. A ródium bevonatú láncon egyetlen világos színű ragyogó kristály ül. Az elegáns ródium bevonatú medált a Swarovski legendás hattyú motívuma ékesíti.

Swarovski Angelic nyaklánc szett fehér ródium bevonattal ár 104 90000 Ft Részlet Ajándékozza meg magát vagy szeretteit az ékszerdobozok eme gyönyörű ékkövével a klasszikus mindenféle ruházathoz illő kristály és ródium bevonatú nyaklánc és karkötő szettel. Egészítse ki a rozéarany. Swarovski Sunny nyaklánc világos többszínű ródium bevonattal.

Fehérarannyal bevont szív nyaklánc lila stellux ausztriai kristályokkal 1668 4792 Ft 599000. A lánc gyönyörű kék és zöld színárnyalatokban pompázó virágos kristályok ragyogó együttese. A ródium bevonatú láncot ragyogó kék négyzet alakú Swarovski kristályok díszítik.

1290 Ft szállítási díj-50. Swarovski Hattyú nyaklánc fehér ródium bevonatú ár 23 90000 Ft Részlet Ez az elegáns ródium bevonatú medál gyönyörűen ragadja meg a hattyú kecsességét és eleganciáját. Swarovski Sunny nyaklánc világos többszínű ródium bevonattal.

A központi elem helyét egy fényes villacsont foglalja el. A ródium bevonatú fémből készült csodaszép nyaklánc fehér elegáns tiszta pavé foglalatban lévő finom apró kristály gyöngyöktől ragyog. Arany bevonatú hattyú medálos nyaklánc Swarovski kristályokkal – 2 2895 Ft 579000 BBH Inspirations.

Visszafogott kiegészítő amely nappal és este is gond nélkül viselhető. A ródium bevonatú fémből készült nyaklánc kontrasztos fekete és tiszta kristály pavé-berakástól tündököl. Ajándékozza meg magát vagy szeretteit egy pár klasszikusan csillogó ródium bevonatú bedugós fülbevalóval.

A kristály visszaveri és megtöri a fényt ezáltal gondoskodva a Swarovskira oly jellemző csillogásról öltözködésében. Művészi egyszerűsége révén ez a Swarovski nyaklánc elegáns kiindulópontot jelent visszafogott összeállításokhoz miközben gyönyörű ajándék is egyben számtalan. A lánc gyönyörű kék és zöld színárnyalatokban pompázó virágos kristályok ragyogó együttese.

Spécialiste de Montres Techniques et lInventeur du Chronographe Moderne. Divatos összeállítás részeként. A Swarovski kristályos nyaklánc webshopunkban kapható nyakláncok mesterségesen előállított kristályok felhasználásával készülnek topáz zafír CZ cirkónia kristályok Swarovski element kristályok.

Remek darab a bohém réteges stílushoz de könnyedén kombinálható a. 40 cm 5 cm hosszabbító Medál mérete. Arany bevonatú hattyú medálos nyaklánc Swarovski kristályokkal – 3 2895 Ft 579000 BBH Inspirations.

A Swarovski híres hattyú motívumának nőies és kifinomult változata. Időtlen megjelenés tele kecsességgel és szépséggel. Annonce Trouver le pack parfait pour toutes vos missions.

Finom kristálygyöngyök díszítik a Swarovski jellegzetes hattyú motívumának ezt a változatát. Ez az elegáns ródium bevonatú medál gyönyörűen ragadja meg a hattyú kecsességét és eleganciáját. Annonce Trouver le pack parfait pour toutes vos missions.

A különleges pavé valamint a foglalat időtlen eleganciát kölcsönöznek az ékszer számára. A különleges pavé valamint a foglalat időtlen eleganciát kölcsönöznek az ékszer számára. Swarovski Sunny bedugós fülbevaló világos többszínű ródium ár 32 90000 Ft Részlet.

Ez a Swarovski nyaklánc valódi modern klasszikus. A medálhoz lánc is tartozik. Ródium bevonattal készült bőrbarát fémötvözetből nem okoz allergiát.

A pavé foglalatú drámai módon fénylő innovatív Pointiage technológiával berakott fekete kristályok lágyan ragyognak tökéletesen kiegészítve minden munkahelyi vagy szabadidős öltözéket. Az alkalmazott színek jól kiegészítik egymást ezáltal egy időtlen ékszert teremtve meg az esküvői viseletek mellé. 1290 Ft szállítási díj-20.

Tőlük jobbra egy sziporkázó kék és fehér színekkel. Pavéba helyezett átlátszó kristályokból álló finom díszítésével lágyan ragyog tökéletesen kiegészítve minden ruhát. Az összes fülbevaló arany fehér arany illetve ródium bevonatú.

A ródium bevonatú fémből készült medál nőies és kifinomult formatervezésének hangsúlyát apró kristálygyöngyök és a tiszta pavé elegáns vonalai adják. Ez a ródium bevonatú Swarovski nyaklánc megszületésétől fogva klasszikus darabnak számít. Ezt a bájos Swarovski nyakláncot a világos színvilág jellemzi.

Modern világos türkiz kék színű Light Turquoise 263 apró szögletes Swarovski kristályokkal díszített nyaklánc. Spécialiste de Montres Techniques et lInventeur du Chronographe Moderne. Divatos összeállítás részeként.

Az ékszert a Swarovski ragyogás és a kortárs elegancia érzete járja körbe. ár 37 90000 Ft Részlet. Ez a Swarovski nyaklánc valódi modern klasszikus.

Ez a ródium bevonatú Swarovski bedugós fülbevalópár lenyűgöző módon hangsúlyozza ki az Ön megjelenését. Swarovski nyaklánc divatékszer ausztriai kristály gyűr ű karkötő karlánc fülbevaló ékszerszett medál Swarovski ékszer webáruház nyaklánc köves ékszer arannyal bevont bizsu ékszer rózsaarany mágneses ékszer gyógyító köves cirkónia köves ékszerek különleges ékszerek kristállyal díszített Swarovski karkötő fiatalos. Több ragyogó elemet is magába foglal.

A finom ródium bevonatú láncon lógó színes kristályok virágalakot formáznak. Az egyik oldalán egy világoskék Swarovski kristályt tartalmazó mandala látható. Az egymásba kapcsolódó karikákkal díszített nyaklánc fényűző hatást kölcsönöz bármilyen öltözéknek.


Swarovski Ikonikus Hattyu Medalos Nyaklanc Fekete Rodium Bevonattal Swarovski Com


Swarovski Ikonikus Hattyu Medalos Nyaklanc Feher Rodium Bevonattal Swarovski Com


Swarovski Iconic Swan Pendant Multi Coloured Rhodium Plated Swarovski Com


Swarovski Iconic Swan Pendant Multi Coloured Rhodium Plated Swarovski Com


Swarovski Ikonikus Hattyu Medalos Nyaklanc Fekete Rodium Bevonattal Swarovski Com


Ragyogo Hattyu Nyaklanc Kek Rodium Bevonattal Swarovski Com


Swarovski Ikonikus Hattyu Medalos Nyaklanc Tobbszinu Rodium Bevonattal Swarovski Com


Swarovski Ikonikus Hattyu Medalos Nyaklanc Tobbszinu Rodium Bevonattal Swarovski Com


Swarovski Ikonikus Hattyu Medalos Nyaklanc Tobbszinu Rodium Bevonattal Swarovski Com

Leave a Reply