Y Alakú Nyaklánc

Y Alakú Nyaklánc

A lánc végén található egyedülálló kő szembeötlő végpontot biztosít az ékszer számára. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Swarovski Infinity Y Alaku Nyaklanc Feher Rozearany Arnyalatu Bevonattal Swarovski Com

A nevéből adódóan cápafogak díszítik az ékszert.

Y alakú nyaklánc. Nőies organikus vonalaival kontrasztos geometrikus formák vegyülnek ebben a Swarovski nyakláncban melynek eredménye ez a modern egyedülálló darab. A gyémánt nyakláncoknak több fajtája ismert. Millenia nyaklánc Nyolcszög metszésű kristályok Fehér Ródium bevonattal 215 00000 Ft Swarovski Infinity Y-alakú nyaklánc fehér rozéarany árnyalatú bevonattal.

12000-Ft felett előreutalással INGYENES. Az Y-alakú nyaklánc közepén hosszú ovális láncszemekből álló sor lóg le melynek minden második szemét csillogó tiszta kristály pavé borítja míg a legfelső láncszemen pompás táncoló kő díszeleg. Fényes ékszerek szeretne alacsony áron.

Az egyenetlen csepp alakú kristály kitűnik ebben az egyszerű vonalakat követő formatervezésben. Bájos ajándék minden alkalomra. Jobb kéz felől egy másik az előzővel megegyező szövevényes formavilágot követő láncsor lóg le.

A rozéarany árnyalatú bevonattal ellátott lánc egy csillogó kövekkel kirakott végtelen jelen keresztül bújik át. Tökéletes esküvői ajándékozáshoz ródiummal bevont dizájnja két lógó Swarovski kristálygyöngyrel készül. Akár 1-3 munkanapon belül.

Ez a Swarovski gyártású Y-alakú nyaklánc tökéletes választás a mindennapi divatos megjelenéshez. Az Y-alakú nyaklánc közepén hosszú ovális láncszemekből álló sor lóg le melynek minden második szemét csillogó tiszta kristály pavé borítja míg a legfelső láncszemen pompás táncoló kő díszeleg. A lánc egyik végén egy T-alakú kapcson áthaladó ragyogó szürke kristály látható.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOKMéret 19 cm x 20 cm x 05 cmLEÍRÁSTípus NyakláncSzín Átlátszóvilágos kékezüstAnyag ÖtvözetCsomag tartalma 1 db nyaklánc kirstály m. A toll napjaink népszerű ékszermotívuma ez az Y-alakú ródium bevonatú Swarovski nyaklánc pedig egy rendkívül kifinomult és elegáns stílust képvisel. Millenia nyaklánc Nyolcszög metszésű kristályok Fehér Ródium bevonattal 215 00000 Ft Swarovski Infinity Y-alakú nyaklánc fehér rozéarany árnyalatú bevonattal.

NYAKLÁNC kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ékszereket. A csodálatos Swarovski karkötő egyszerű mégis feltűnő. A speciális csúszózárral állítsa be a nyaklánc hosszát a rövidtől a hosszabb stílusig és játssz különböző effektusokkal.

Van V alakú és Y alakú nyaklánc is. Nálunk megtalálja 2021 legjobb Férfi nyakláncok termékeit akciós áron. VIP Klub Intro 36 30 566.

Több mint 900 nyaklánc széles választéka olcsóbb kivitelben már akár 25 300 Ft-tól a különböző színű formájú stílusú és méretű luxus gyémánt nyakláncigA nyakláncok jól elrendezett kategóriákban tekinthetők meg különféle anyagokból kezdve klasszikus arany vagy ezüst formában a népszerű rozsdamentes acélig vagy stílusos kaucsukig. 1 mm LH49 cm. A különleges sárga arany lánc Y alakú 3 ágban lóg.

Nálunk megtalálja 2021 legjobb Fényes ékszerek termékeit akciós áron. Vásároljon olcsó Fényes ékszerek termékeket online. Ide soroljuk mindazokat amelyek gyémántkövet foglalnak magukba.

Ez az ellenállhatatlan nyaklánc tökéletes a réteges divatot. A kiválóan megmunkált darabbal maximális csillogás érhető el. Férfi nyakláncok szeretne alacsony áron.

Jobb kéz felől egy másik az előzővel megegyező szövevényes formavilágot követő láncsor lóg le. Ezek a gyöngyök a nyaklánc vége felé egy kissé véknyabbak lesznek. A toll napjaink népszerű ékszermotívuma ez az Y-alakú ródium bevonatú nyaklánc pedig egy rendkívül kifinomult és elegáns stílust képvisel.

Egyedi elegáns csillogó felületű ékszer. Vásároljon olcsó Férfi nyakláncok termékeket online a. Az ágak végét vésett arany gömbök díszítik sárga fehér és rozé aranyból.

Ellenállhatatlanul elegáns sziluettjével ez az Y alakú Swarovski nyaklánc olyan darab amelyre biztos hogy minden ruhát felélénkít a munkaruhától az estélyi ruháig. Látogass el weboldalunkra és találd meg a legjobb ajánlatokat. Tökéletes ajándék minden alkalomra.

Nagyon mutatós sárga arany női nyaklánc hétköznapi és alkalmi viseletre egyaránt. A kiválóan megmunkált darabbal maximális csillogás érhető el. Élvezd a divatos eleganciát ezzel a finom Y alakú Swarovski nyaklánccal.


Attract Y Alaku Nyaklanc Feher Szinu Rozsaarany Arnyalatu Bevonattal Swarovski Com


J Jayz J Jayz Hosszu Nyaklanc Y Alaku J Jayz Fekete Styledit Hu


Attract Y Alaku Nyaklanc Feher Rodium Bevonattal Swarovski Com


Acel Nyaklanc Kis Korokkel Y Alakban Es Cirkoniakkal Diszitve Ekszer Eshop


Swarovski Y Alaku Nyaklanc Toll Medallal 5493397


Swarovski Y Nyaklanc Feher Swarovski Kristalyokkal 5367969


Swarovski Y Nyaklanc Feher Swarovski Kristalyokkal 5367969


Eejart Y Alaku Design Rozsdamentes Acel Nyaklanc Noi Divat Ekszerek Rose Cz Nyaklanc Ajandek Ez A Kategoria Nyaklanc And Medalok


Y Alaku Noi Ezust Preselt Nyaklanc

Leave a Reply